středa 21. srpna 2013

RADOST

Člověk si musí dělat radost.-)
Jsou velké a jsou i malé radosti, ale obojí je v mém případě stejně důležité, protože v obou případech mám stejný pocit štěstí .-))
Snažím se dělat si každý den radost...stačí mi málo.-)) obejmu dceru, políbím muže, udělám si dobrou snídani...to jsou ty velké radosti ...a pak přicházejí ty menší, neméně důležité.-)) a to jsou různé nákupy v sekáčích, bazarech a vetešárnách.-))
Příště vám ukážu vskutku velké malé poklady, ale to až příště...dnes to bude pár kousků, které mi udělaly den krásnější.-)
Nejprve skřínka...stála 100 korun, někdy si říkám, že mám skutečně kliku.-)) a nebo se dívám i za roh.-))
Přijde do mé pracovny, zjistila jsem, že tam mám strašně málo prostoru, páč jsem sysel.-))
Daší veliká, ale fakt veliká radost na mě čekala pod hromadou starých krámů v jedné zašité vetešárně.-))
miska...která má motiv krajky...svíčky , které mají krásnou barvu..koník , tak to jsem prostě dotáhnout musela, no řekněte.-)), housličky...  .a svícny, které krásně přibývají k velkému .-))









Nu a pak už procházka zahradou, focení noční oblohy , stromů, které miluju...dodávají tolika energie,...čerpám moc ráda ...sednu si pod strom a ruce mám obtočené kolem něj...a pak to je fofr...vážně to zabírá.-)) sice jsem k pousmání pro kolemjdoucí , ale to neva, hlavní je, že čerpám a dobíjím baterky...
Tak, příště bude tvoření, další poklady, podzimní věnce a další   podzimní tvoření než pojedu načerpat sílu k moříčku.-)







Mějte se prima a jsem moc ráda, že tu se mnou jste.-)
Pa pa pa Andy


17 komentářů:

  1. Milá Andrejko, pro mě jste takový strom vy, mám pocit, že vždycky čerpám energii z vás, vašeho pohledu na svět. A vždy si říkám, Bože, to je nádhera, že je tu tak krásný člověk! Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, zalily se mi oči slzami...opravdu jste mě neskutečně pohladila po duši... nádherně se to četlo...děkuji vám moc!!!!
      Jste moc hodná!
      Krásný, klidný večer
      Ajka

      Vymazat
  2. Aďo neříkej mi, že si ty menší svícny našla též ve vetešnictví. Pokud jo, tak to si měla štěstí! Škoda, že já po ničem takovém nechodím... začnu! Prima zbytek léta l.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, no jasně! a cena...to nechtěj ani vědět.-))
      směšná!
      začni, mají tam vskutku poklady....-))
      papa krásný večer a děkuju za návštěvu
      ajka

      Vymazat
  3. Ahoj Andrejko,tak se skříňkou to byl teda povedený nákup,jen myslím,že by jí to slušelo i v hostinském pokoji :-).Taky tady mám jeden model (stará skříňka na umyvadlo) na předělání,tak až budeš hotová,určitě přijdu na radu ju :-)
    Krásný večer zlato,pa,pa,pa Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .-))) ahojky skupino moje.-))
      zase si mě rozesmála.-)))) hned jak si napsala, že by se hodilo do hostinskýho, tak jsem vyprskla.-))) chápu... asi máš v plánu náhle podlehnout únavě a zabydlet se vid?? vem i rodinku to aby jim nebylo podezřelé, kde mají maminku.-)))
      bude to na dlouho, já na to připravím muže.-)))
      a rada ...kdykoli, však víme.-))
      papa krásný večer!
      ajka

      Vymazat
    2. Zlatooooo :-)
      Přesně tak,čteš mi myšlenky ....a chceš na to připravit mého,nebo Tvého muže :-))))? Je fakt,že by si doma asi všimli,že jim chybím,teda ani né tak já,ale asi by začali hledat "mlékárnu" :-)
      Si z toho děláme srandu,ale bylo by to super viď :-) Asi ti jdu rozestlat do našeho hostinského pokoje,kdyby jsi byla rychlejší než já :-)
      Doufám že ještě nespíš skupinooooo :-)
      Pa,pa,pa Gabča

      Vymazat
    3. .-))))připravíme každá svého drahého jo?.-))) tomu tvému pokoj ukaž na fotkách at ví, kde budete trávit dlouhé zimní večery.-)) tedy, můžeš mu ukázat i zbytek baráčku.-))to jo , to zas jo.-))
      to víš , bylo by fajn uspořádat nějakou výměnu manželek třeba.-)))))
      ale brala bych to tak, že by vždycky těch 10 dní spolu bydlely ty ženský(my dvě) v jednom a pak dalších 10 dní u té druhé , zase jen my dvě.-)))
      chlapci by se odstěhovali úplně pryč.-))))
      a nespím, dělám lněné kytičky na srdéčka.-)) a koukám při tom na ctihodnýho občana...
      jestli spíš tak brou brou kočenko

      Vymazat
  4. Andrejko, poklady jsou krása, máš určitě štěstí a nos na ně .-). Zřejmě si to prostě zasloužíš je nacházet :-). Pa Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško dobré ráno.-)
      ty jsi takk milá.-)) řekla bych, že máme spíše tady u nás fakt na výběr.-)) a to jsem letos ještě nebyla na blešáku.-))) možná v sobotu pojedu, uvidím, ale včera jsem byla u naší babí na chalupě, otevřela se mi půda.-))) to se nemělo stát.-)) je tam tolika pokladůůů a moje vysněná skřínka pod TV .-)) a nádherný dvě skříně...vypadá to, že starý dobrý leskvik konečně vystřídá něco po čem mé srdce prahne.-)) měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  5. Andrejko, hned mám úsměv na líci:o) Představuju si Tě objímajíc ten strom... také to občas dělám a v duchu si říkám, co si o mě ti druzí myslí... šílená úča:o))))... pa a pozdravuj úžasné a krásné stromy
    PS: těším se, co uděláš s tou kráskou za stovku:o))))
    pa a krásné dny, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moní, ale že to jede ta energie vid?.-)))nevadí když někdo kouká, hlavně že naše duše dostanou tu přírodní čistou energii , no ne?,.-))
      Dnes je za tebe pohladím...
      taky se těším co udělám...velkou inspirací mi je blog Cat-arzyna, ty její renovace jsou neskutečné!
      jen udělat patinu je kumšt a neznám nikoho v českých kruzích, kdo umí udělat pravou patinu tak jako ona... možná to přenechám i profíkům, ale těch je taky málo... uvidímeeee.-)))
      Měj krásný den a užívej posledních prázdninových dnů.
      Učíš základku, nebo??

      Vymazat
  6. Ahoj Andy :) moc krásný článek, úplně mi vykouzlil úsměv na tváři :) Úlovky jsou nádherné, navnadila jsi mě taky nějaký lov v brzké době podniknout ♥ Kam chodíš - do nějakého antikvariátu?
    Hezký den přeju :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Andrejko,moc krásné úlovky,také jich pár mám akorát mi chybí ten čas na rekonstrukce.Závidím Ti tu sílu po večerech tvořit,ale moc děkuji,že tu jsi nakopává mě to a jdu tvořit.Mikeška

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Andrejko,moc krásné úlovky,také jich pár mám akorát mi chybí ten čas na rekonstrukce.Závidím Ti tu sílu po večerech tvořit,ale moc děkuji,že tu jsi nakopává mě to a jdu tvořit.Mikeška

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Andrejko,moc krásné úlovky,také jich pár mám akorát mi chybí ten čas na rekonstrukce.Závidím Ti tu sílu po večerech tvořit,ale moc děkuji,že tu jsi nakopává mě to a jdu tvořit.Mikeška

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné poklady Andrejko,barva svíček a skřínka to je přímo pohádka-není nad radosti :-)

    OdpovědětVymazat