sobota 18. května 2013

Dnes jsem měla sen...zdálo se mi o mé nejlepší přítelkyni , kterou jsem poznala před x lety díky MMB... kdysi jsem prodávala dětské oblečení a ona byla mou věrnou zákaznicí a postupem času i velkou přítelkyní ...Nikdy jsme se neviděly, ale přesto je pro mě tak neskutečně čistou duší, které si nesmírně vážím.   

Pomohla mi v dobách zlých , když mi bylo ouvej, radovala se se mnou, prožívala všechno co jsem prožívala já na dálku...někdy mám pocit, že nás spojuje stejná pupeční šnůra:-))
Naučila mě vnímat život jinak... navedla mě na jinou životní filozofii za což jí nesmírně děkuji a dnešní dvě věcičky jsou právě pro tuto výjimečnou osobu , kterou neskutečně zbožňuji.
Simonko,  dnešní tvoření je pro tebe .... nedá se vyjádřit slovy co pro mě znamenáš.... ale ty víš...
Mám tě tolik ráda....
Vytvořila jsem ti polštářek, těch není nikdy dost .-) a jeden látkový pytlíček na tvou milovanou levanduli na letošní sklizen.-) 

Vám všem děkuji za nahlédnutí a  jsem neskutečně šťastná, že jste si ke mě našly cestu a sledujete mé snažení, tvoření, čtete mé pocity, poznáváte mě.... 

Krásné odpoledne Ajka












3 komentáře:

  1. Andrejko,to bude mít Simonka obrovskou radost...užij si krásný večer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. Oj, Ty wiesz, jak sprawić komuś radość, piękne!!
    Ściskam Andrejko!
    Sylwia:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taková přátelství jsou velmi vzácná a krásná a většinou i na celý život!!!!A človek nemusí dotyčného ani vidět-moc dobře to znám!!!!!!Holky držím vám palečky ať vám to přátelství vydrží na věky!!!!!!

    OdpovědětVymazat