středa 18. prosince 2013

Tvořivé dny ...já to jinak neumím.-))

Když musíš, tak musíš :-)) odpočinek prokládám tvořením, ideální kombinace :-)) 
Tentokrát další svetrové sovičky, domečkové polštářky a přehoz v zimních, jarních, letních barvách:-)) 
Holky moje , jak se máte?? jak trávíte tento předvánoční čas vy?? 

















U Vivinky na blogu dnes končí krásná 

                                giveaway o kultovní balzámy


       já jeden takový balzámek mám doma a můžu říct, že mé rty  jsou štastné :-)) je úžasnýýýý!!!!!¨

                http://www.vintageblog.cz/2013/12/vanocni-nadilka-pro-vasgiveaway-o.html




Přeji vám pohádkově krásný den , vychutnávejte předvánoční čas plnými doušky a já se zase brzy ukážu, chystám  jarní kolekci .-)))
Mějte se báječně papa a děkuji za návštěvu !
Ajka
PS: přikládám pár fotek z našeho filmového plesu, který pořádal můj muž.-)) Fantomas.-))



10 komentářů:

  1. Andrejko, Ty jsi opravdu pilná jako včelička! Co výtvor to skvost, je vidět, že Tě to neskutečně baví :-) Fotografie z filmového plesu jsou bezvadný!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) Máte perfektní masky!!!! WHAU!!!! Sama právě řeším převlek na náš večer silvestrovský.., kde je pro mě oříšek sehnat tak velký převlek pro mého obr mužíčka.. Přeji Ti spoustu dalšího krásného relaxu u tvoření.. v úžasné atmosféře vašeho útulného domova :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlatíčko ahojjjj.-))
      máš pravdu, tvoření je můj život, baví mě to čím dál víc !.-) jen můj mozek začal přemýšlet už na jarní dekorace...věnce , polštáře a hlavně deky.-)))) se těším, že v lednu začnu.-)))
      a filmový ples, to byl ten nej mejdan co jsem kdy zažila.-)))) manžel jako Fantomas byl výborněj.-)) ani se pod tím tak nefotil .-)) prodávají na netu a já si kostým půjčila v divadle .
      Jůůů silvestr v maskách? to je super nápad! my budeme na horách v Alpách tak se strašně těším na tu jejich atmosferu .
      Zlatíčko, měj se moc krásně, užívej každý den papa a děkuju ti za návštěvu ajka

      Vymazat
    2. manžel se ne nefotil, ale nepotil.-)))))

      Vymazat
  2. Andy zlatá, to je opět krása krás, úúúplně mě uchvátily domečkové polštářky, nemají chybu... ostatně stejně jako všechno ostatní! Masky taky perfektní a originální! Nádherné dny přeju a ještě jednou mooooc děkuji!!! papapa Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, a ten sníh na první fotce:-))
    Sovičky jsou úžasné!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Andrejko, krásné tvoření. Já stále peču, plním a uklízím. Ale už bude konec :-), těším se, jak budu sedět u poháněk, pojídat cukroví a nic nebudu dělat :-). Pa Dana

    OdpovědětVymazat
  5. Andejko nádhera. Nevím co je hezčí. Já místo šití teď zápasím s jehlicemi a pletu dárky pod stromeček. Ale už se těším až si zase sednu na chvíli za stroj. Ježíšek prý na nový nesehnal, tak budu opět usedat k mému dvacetiletému miláčkovi. I když na svůj věk šije stále dobře. Jenom mu prostě chybí spousta nových vychytávek. Měj se moc krásně a tvořivě. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý večer Andrejko,náááádhera každým coulem:)Vy snad máte v hlavě počítač na inspiraci:)Mohu se zeptat co dáváte do těch nádherných dek nebo čím je podšíváte?Jsou kouzelný stejně jako vše co Vám vzejde z pod rukou:)Pěkný adventní čas.Andrea K.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Andrejko,téééda ty polštáře s domečkama sou úžasný....moc se ti povedli.No tak abys věděla nakonec mám marodní,nerozchodila sem to,tělo kleklo a to doslova,ale už je to dobrý.Dneska sem skončila s pečením hurá.Od příštího týdne mám dovču,tak bych chtěla ušít co sem si naplánovala tak uvidím.Měj se moc hezky,holka jedna pracovitá....pa Radka

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Andy, téééda ty máš tolik nápadů a energie na rozdávání :) Moc ráda k tobě nakukuji. Přeji krásný předvánoční čas!

    OdpovědětVymazat