středa 27. listopadu 2013

Solo pro prostírky

Krásný dobrý podvečer mé milé,
hlásím se po delší době, čas je ted i můj velký nepřítel, ale pro koho není.-)))
Dnes bych vám ráda ukázala  jak bude u nás prostřeno na štědrý večer ...
Když jsem v Bella Rose uviděla adventní věnechttp://www.bellarose.cz/dekorace/adventni-svicen-s-podnosem/, okamžitě jsem  věděla, že u nás nesmí chybět :-)) byla to láska na první pohled:-) napadlo mě na podnos udělat takovou malou vesničku a tak jsem objednala ještě pidi  zinkové domečky .
V kiku jsem narazila na kolíčky andělských křídel a tak jsem je využila na svícen.
trochu mechu, a paráda je na světě.-)) u nás letos hvězdičky nebudou kralovat, ale jedné jsem neodolala, je heboučká a moc krásná.-))
Pojdte se tedy podívat jak to u nás bude vypadat.-))
Venku už to opravdu vypadá, že zima už přišla, zatím to moc dobře nedávám a jsem raději zachumlaná pěkně doma v teple.-))
Příště vám ukážu splněná přání , nevý šicí a vyšívací stroj v jednom, který mě naprosto dostal a nadchl... šije skoro sáám a to vyšívání nemá chybu.-))
Přeji všem prima večer a děkuji vám moc za návštěvu! a velké poděkování Zuzance, však ty víš zlato moje!!!!
papa Ajka
























Sehnala jsem dozy na perníčky.-)) 
Kik...





  sada pytlíčků pro Zuzanku, která byla moc spokojená a to je pro mě vždycky největší odměna...





24 komentářů:

  1. Andyyyy, ten svícínek je zkrátka BOŽÍ!!! Perfektní nápad jako vždy... a nádherné všechno, taky jako vždy :-) A já MOC DĚKUJU TOBĚ - však ty víš :-) krásný večer Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzí ahojkyyy,
      máš pravdu je BOŽÍÍÍ.-)) byla to fakt láska na první pohled.-))
      moc se těším až si začnu v pravý čas všechno čančat, ted ještě došívám nějaké věcičky a v polovině prosince bych už mohla začít.-)) ale tak hrozně moc se těším na jaro, když jsem dnes vylezla ven , rychle jsem zase zalezla.-))) šílená kosa!
      jinak girlanda Bertičkovi v pokojíku sedí jako prdelka na hrneček vid?.-)) a děkuju za fotku na mmb, jsi zlato!
      papa a klidný večer ajka

      Vymazat
  2. Ahoj zlato,
    u Vás to bude na vánoce tak krááásné ..... asi přijdu na večeři :-)
    Jen nevím jak to vysvětlím doma :-)
    Teto čekáme tě dřív,než tam u Vás zapadáš sněhem :-)
    Pa,pa,pa a posíláme pusu
    Gabča a Alžbětka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zlato, vem rodinku a dáme společné vánoce.-)))seženu ještě jeden stůl, chodí k nám rodiče a tak abysme se vešli musím pořešit stůl.-)) a došít ještě prostírky pro vás.-)))
      zlato, jsem na tom blbě s autem, to moje je nereálný a Karlik je ted pořád pryč...ale pokusím se , slibuju! do vánoc určitě!
      zlatooo, ten stroj je nejvíc!!!! včera jsem šila tyhle prostírky a byla úplně vyřízaná jak nádherně šije! díky tobě mám to co mám, páč tahle značka je fakt peckaaaa!!!!
      měj se krásně papa má milá ajka

      Vymazat
    2. To jsem ráda,že ti padnul "můj mazlík do oka" a nemyslím tím Kubu :-)

      Vymazat
    3. .-)))))))) ted jsem vyprskla čaj na monitor díky fakt.-))))
      Karlik sám říkal, že je to fakt dělo.-))) úplně jsem byla mimo , že nemusím používat šlapku.-))) nepotřebuju nůžky....prostě samé plusy a na vyšívání , holka dej se do toho protože to je fakt paráda!

      Vymazat
    4. Ještě,že Karlík neříkal,že "jsi jak dělo" :-)
      Jo,jo ta šlapka,to je fakt mazec,ale líp se mi to ovládá s ní,odstřih - ten miluji a spoustu dalších vychytáveček taky :-)
      Já počkám,až se to pořádně naučíš a pak mi uděláš školení ju :-)

      Vymazat
    5. no jak dělo jsem byla na plese.-)))))))
      dostávala jsem se s toho ještě včera.-))))
      však si viděla fotky.-))))
      taky tak, šlapku jsem si dala provní prostírku a musím říct, že jsem jí nakonec vytáhla, přeci jen ten cit v noze je lepší...ale pro něco je to dobré...hele ono to má i qultování, já nevím jak se to přesně říká, ale včera jsem se o tom dočetla .-)) že to má nějakou spešl patku na prošívání ...
      no až se to naučím, naloží ho a uděláme Kubovi rošando v pracovně .-))))

      Vymazat
    6. Jo,jo umí i quiltování,když má člověk tu spešl patku,ale tu já nemám,ale kdo ví,třeba se jednou rozjedu a dokoupím :-)
      No to bude super - já ty a naši dva mazlíci - a to u toho nebudou ani Karlík s Kubou :-)

      Vymazat
  3. Andrejko, vidím z Tvých fotek a cítím z Tvých řádků, jak si to užíváš a těšíš se jak malé děcko, co?
    Krásně si to užívej, buďte všichni zdraví a spokojení.....moc tě objímám, Monča♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moničko ahojky,
      moc se těším na celý advent a po vánocích hory, to se těším strašně moc...pak už jen překonat leden a únor a začít se těšit na jaro.-)))) jsem milovník tepla, ale letos jsem se rozhodla, že to vnitřně zvládnu a budu si užívat každý den zimy...zatím bojuju, protože mi je pořád zima.-))))
      přeji ti krásný večer a děkuji moc za návštěvu má milá, musím si udělat chvilku a zajít k tobě na návštěvu, hrozně to ted flákám.-)) ale v myšlenkách vás mám všecky!
      papa ajka

      Vymazat
  4. Andrejko, krásný svícen ten se Ti povedl! Budete mít určitě nádherné svátky vánoční! Včera jsem dala ke mně na blog deku a polštářky od Tebe a ještě jednou děkuji!Pa Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. má milá ahojky,
      ten svícen byl opravdu obrovská láska, hlavně ho můžu v\užít i mimo advent, odendám jen svíčky a zůstane podnos.
      rozhodla jsem se ladit vše do takových barev aby se vše hodilo k modrému potahu, tomu novému. ještě ho tedy nemám, ale snad ted o víkendu bude.-)) když nebude mrznout tak si pro něj pojedu.
      ted mám zábavu v podobě stroje nového tak se učím.-)) manuál k němu je na 200 stran.-))
      určitě mrknu jak uložím dítko a došiju pár věcí ... jsem moc ráda, že jsem ti mohla udělat radost!
      měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  5. Andrejka, krásne prírodné Vianoce budú u Vás, všetko nádherne zladené. Si dokonale pripravená. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc ti děkuji, chtěla jsem takové barvičky a hlavně žádné hvězdy...sice mám cukání do oken něco ve tvaru hvězd dát, ale viděla jsem krásný světlo ve tvaru srdce tak možná vyhraje to, protože k té modré sedačce se hvězdy moc nehodí a celkově bych chtěla aby to působlo více venkovsky.
      ještě budu mít potahy na židle v této popsané látce .-))) to bude zas něco .-))) se těším jak malá ...
      Andrejko dnes dohoním mou nepřítomnost a přijdu se i k tobě pokochat.
      měj se moc krásně papa ajka

      Vymazat
  6. Ahojky Andrejko, nemám co dodat, máš to luxusní, slavnostní, úžasné. Perfektní práce, aranžmá a bezva nákupy, jako vždy. Máš prostě ten cit pro detail. Ale i já už se dost činím. Dělám dnem i nocí :) Teda téměř celou nocí. Měj se moc krásně a těším se na tvé další příspěvky. Pa M.♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlatíčko ahojky,
      ono je tohle takové nepřeplácané, decentní, elegantní... chtěla jsem použít neutrální barvy , které budou ladit k modré sedačce.
      máš pravdu ted má určitě každá z nás fofr období, ale zase mě jak položila nějaká nemoc tak jsem byla ráda, že jsem ráda a když už jsem dozobala ATB tak jsem dneska ráno dostala zase horečku a bolí mě v krku .-))) prostě paráda... tohle počasí mi nedělá dobře.-))
      objednávky jsem taky posunula na polovinu prosince, protože jich je moc...a pak už jen pohodička a doladění eshopu a kamenného obchodu...no krásné plány.-))
      držím palečky at se ti daří v podnikání, je to dřina, ale stojí za to, vím o čem mluvím.-))
      měj krásný večer papa ajka

      Vymazat
    2. Jo Andrejko podnikání kdeže... jukni ke mne na blog s uvidíš co teď řeším já.. kéž by mě jen bolelo v krku :( , vím že nemáš čas a máš svých starostí dost, ale ke mě moc nechodíš a mám tam toho dost o čem nevíš.. ale nevzdávám se, psychycky jsem snad tak nějak srovnaná v rámci možností, ale e- shop jde stranou, na to teď nemám.
      Měj se krásně a brzy se uzdrav. M . ♥

      Vymazat
  7. Pekne budete sláviť. Všetko vyzerá krásne, ale najviac ma baví aj tak to prestieranie. :) Ale avdentný veniec je tiež super.
    Pekný večer prajeM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Májí ahojky,
      jojo to prostírání i mě moc baví .-))) hlavně ta látka, ještě mám stejné, ale podklad je světloučký, smetanový. budu ještě mít potahy na židle , tak se těším jak to bude celé vypadat.-))
      krásný večer i tobě papa ajka

      Vymazat
  8. Milá Ajko, prostřený stůl mě dostal. Je to jedním slovem NÁDHERA, romantika, úžasné! Věnec taktéž. Těším se n další příspěvek!!! :) Tereez

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná práce Aji :)) ♥ Btw moc se mi líbí i ty papírové ubrousky s "pleteným" motivem!
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  10. Teda Andrejko naprosto paráda. Přesně styl, který miluji. Elegance s noblesou. A trochu Ti závidím, že máš už jasno o výzdobě svátečního stolu. Já mám zatím jasno jenom v barvičkách. JIž třetím rokem to bude zelenohnědá. Nějak jsem se do ní zamilovala. Ještě asi letos přidám i nějakou krémovou. A jinak Ti přeji hlavně hodně zdravíčka. Někde jsem tu u Tebe četla, že jsi měla problémy při zakládání eshopu. Jsem teď zhruba ve stejném bodě. Nějak to nejde na svět tak rychle jak jsem si myslela. A zabírá to hrozně času a nebaví mě tam vkládat ty položky. Raději tvořím. Ale snad do vánoc jeho spuštění dopadne. :-) Měj se moc krásně a přeji krásný tvořivý předadventní čas. Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Aji, nádhera ...... ty prostírky jsou úžasné ..... i věcičky z BR !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat