sobota 9. listopadu 2013

DEN JEN PRO SEBE ...

Dobrý večer mé milé,
dnešek byl jen můj...Viky spinkala u babaičky , manžel letěl se svým tatínkem podpořit Berdycha do Anglie  a já si to skutečně užila:-))
Úklid, oběd a  výlet do Německa ...Jezdím tam občas pro látky, když potřebuji něco jiného, něco co u nás neseženu a i dnes tomu nebylo jinak...
Sehnala jsem konečně puntík na šedivém podkladu, přesně takový jako je na GG, samet se stříbrnými hvězdičkami a další moc krásné látky ..
Ušila jsem si hned nové závěsy a záclonku do kuchyně, pytlíček ala GG na ozdobičky od Zuzky  a už se moc těším až se pustím do samtového kuloše.-)











Nu a od včerejška se stále kochám nádherným balíček od úžasné Leničky... známe se už hodně dlouho...je to úžasný člověk se srdcem na dlani...mám jí opravdu moc ráda...
Lenička mi odjela na strašně dlouho do Belgie, ale díky internetu a FB k sobě máme zase blíž.-))
Leničko, vše co jsem ti chtěla říct jsem ti včera řekla:-) dnes ti ještě jednou veřejně děkuji za tuhle nádheru, kterou tvoříš svýma rukama...nenacházím slov...děkuji!!!Tvé látkové krabičky jsou bezkonkurenční a já se moc těším až si je přidám na  svůj eshop... moc se těším na spolupráci s tebou !








Mé milé, kdo ještě čekáte na email ohledně objednávek, prosím o strpení , dnes jsem měla virtuální pauzičku a zítra se na to hned vrhnu.-))
Přeji vám dobrou noc a moc vám děkuji jak za nádherné komentáře tak i za tolik překrásných emalů..vždy když si je čtu , cítím tak krásný pocit , který mi dodává tu energii, kterou právě pro to co dělám potřebuji.-))
jste úžasné!
DĚKUJI VÁM ZA VŠECHNO
Vaše Aandy
jééééé a potáhla jsem si konečně žehlící prkno .-))



14 komentářů:

  1. No pááááni..... tys za jediný den stihla uklidit, uvařit oběd, zajet nakoupit do Německa, ušít záclonky, závěsy, pytlík a potáhnout prkno?? Mě by odrovnal jen ten výlet do Němec:-))) Ty jsi prostě neskutečná:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájinko,
      hele na tvé reportáže všedních dnů nemám.-)))Německo mám za kopcem a právě v Altenbergu ten pidi krámek s látkama je...večer jsem ještě stihla upéct na ráno bábovku a ted jdu vařit oběd a frčíme na vejlet...
      Měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  2. Andrejko, mám vždy takovou radost a tak mě dojímá, když kolem sebe vidím, jak si lidé pomáhají, uskutečńují své sny nebo plní sny jiným... Ty jsi toho zdárným příkladem.... Obdivuji Tvé tvoření i tvoření Tvých kamarádek.. Jste úžasné... a všecičko to má v sobě přidanou hodnotu, které se říká láska... Těším se s Tebou a hned mám krásnější den i chuť jít také tvořit, plánů je hafo, takže děkuji za energii, kterou jsi mi právě svým příspěvkem vlila do žil a mohu začít :-)

    Přeji Ti nádherné dny a tolik lásky i radosti, kterou sama rozdáváš... Však co dáváme.. se nám vrací .-)
    S láskou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. má milá Susí..ani nevíš jakou radost mám z tvé návštěvy.
      Mám opravdu štěstí na lidi, kteří mi jsou blízcí at už v reálném životě, tak i v tom virtuálním.
      Kdysi mi jedna moudrá duše řekla, nechej ve svém životě jen ty lidi, které chceš...takové, kteří ti něco dávají, rozdávej smích a lásku a vrátí se ti to stejné...
      Miluji i tvořivé lidi a zrovna Lenička, nebo i Gábinka jsou obě neskutečně šikovné a tím, že jsem jejich tvorbu neznala , protože jí dělají jen pro přátelé o to je to pro obrovské překvapení a já mám tu čest mít od nich takové nádherné poklady.
      Ani nevíš jak velkou radost mám, když někoho v tom dobrém slova smyslu donutím k aktivitě , té tvořivé třeba .-))
      i já ti má milá přeji nádherný den a plnou náruč lásku !
      měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  3. Kolik hodin má váš den? :-D Já vás prostě obdivuju, kolik toho dokážete za jeden den stihnout!! Taky bych chtěla mít tolik elánu a energie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko,
      24 .-))
      mám někdy až moc energie, ale pořád je jí kam dávat .-)) aůle přiznám se, dneska jsem si přes den klimbla asi na 20 minut.-)) pomohlo mi to, neusnula jsem přes den určitě třeba 2 roky, ale dneska bylo tak ospalé počasí , že si o to tělo řeklo, zato ted v jednu ráno mám dobrý den .-.)))
      papa a dobrou noc ajka

      Vymazat
  4. Krásné to máš, a super výlet, to musím být fajn se jen tak sbalit a vyjet si do Německa pro látky. Ty to tam ale asi nemáš daleko viď?. Je fajn že jsi si trochu oddychla od práce, jen by ses strhala:) Já včera pracovala za nás za obě:) A dnes budu taky:). Pa měj se krásně. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko,
      bylo to moc fajn, do Německa to mám na nákupy cca půl hodinky tak to je v pohodě... to se ani jako vejlet nepořítá, jezdíme tam i na klasické nákupy, protože mi to německý jídlo připadá takový čerstvější.-)))tady kupujeme max pečivo...
      potřebova jsem voraz a tobě děkuju, žes to vzala za mě.-))))
      měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  5. Andrejko tyhle dny jen pro sebe taky miluji. Není jich v roce sice moc, ale o víc si jich člověk váží, viď? A Německo, které máš kousek Ti tiše závidím. Já mám manžela v Německu pečenéh, vařeného, ale nákup láteček a dekorací mu svěřit nemůžu. :-(
    A jinak výtvory Ti musím pochválit. Opět krása. Měj se moc fajn. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko ahojky,
      máš pravdu je jich jen pár, ale když jsou, to je pohodička jako za mladých časů když byl člověk ještě úplně sám.-)))ale nevyměnila bych za nic na světě to co mám.-)) takže když je mi dopřáno relaxovat solo, užiju si to nejvíc co to jde.-)))
      a Německo máme opravdu kousek a tak tam jezdíme i na nákupy , je to cca 25minut od baráku .-))
      já zase nemůžu svěřit nákup látek manželovi v ikee, to je vždycky boj po telefonu.-)) a pak to stejně vzdá, protože si to nechce sám nastříhat a nemá štěstí na obsluhu.-))) tedy to mi říká.-)))
      moc moc ti děkuju za návštěvu papa ajka

      Vymazat
  6. Andrej,krásné látky a věcičky...pa Radka

    OdpovědětVymazat
  7. Milá moje Andrejko,
    je to moc zvláštní vidět svoje výtvory takto on-line :-) :-)...mám slzy v očích a moc Ti děkuji za tak krásná slova, moc pro mě znamenají...... A hlavně ty nemáš za co vůbec děkovat, jsi zlatíčko a můžu na to říct jen jedno "bylo mi velikou ctí Tě takto malinko obdarovat" .... a jak píše výše Susí, Ty nám tu rozdáváš tolik energie, dobíjíš baterky svými slovy a krásnou kterou tvoříš, že si zasloužíš mnohem víc :-) ... mám Tě moc ráda Andrejko....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko má milá..došla slova...
      Mám tě moc ráda!!!
      Ta energie přichází od vás ke mě a vrací se zase k vám jako bumerang...a tak to má být ...ty mě, já tobě.-))
      a tak pořád dokola ...
      měj se moje milá krásně a zse někdy na FB..moc krásně se mi s tebou píše papa a na jaře třeba poletím abych vás rodinko poznala.-))
      měj se krásně papa ajka

      Vymazat