pátek 20. září 2013

SOVY

Sovičky - návod
Návod jsem našla na netu a musím říct, že se mi moc líbí tak proč se nepodělit. Jako dekorace na podzimní nebo zimní tvoření budou  perfektní.

Tvořily jsme s Viktorkou a moc jsme se u toho zasmály...jsou to takové rádoby sovy , ale to neva, hlavní je, že jsme  si odpoledne opravdu užily, ještě jsme jim udělaly špičku nosu obráceně.-))  .-)) Kera hmota není úplně ideální, protože praská , takže doporučuji modurit, tedy myslím že to bude lepší, v pondělí hned vyzkoušíme.






Prima tvoření a dobrou noc mé milé a opět děkuji za návštěvu
PS: na zahradě mi začaly kvést růže.-)) jsou tady určitě 25 let, možná ještě déle, tak mám takovou radost, že se jim u nás stále líbí.





Ajka

16 komentářů:

  1. Andrejko,moc Tě zdravím od nás...děkuju za krásné povídání o místě tvé dovolené...u moře jsem nikdy nebyla...mám pár vysněných míst, kam bych se chtěla někdy podívat a URČITĚ to tvoje přidávám k nim :o)
    jinak díky také za perfektní návod na sovičky...jsou úžasné a jednoduché...určitě vyzkouším...jinak já zatím nešiju...máme teď úplně jiné starosti - náš mladík si nešťastně zlomil nohu v holenní kosti, má za sebou operaci v Pze v Krči, 2 šrouby na půl roku a hole na cca 2měsíce...takže se učíme chodit s holema, sebeobsluhovat se, prostě žít jakoby nic...do toho nastoupil do prváku na truhláře, tak jen doufám, že až tam někdy v říjnu konečně nastoupí, že všechno dožene a hlavně, že to bude do budoucna v pořádku...ale snažím se to brát pozitivně...asi nás to má něčemu naučit, někam posunout..jen ještě tápu čemu a kam...ale i když mi ubívají síly věřím, že bude líp...zdravím Tvoji malou, ať jí čas s korzetem utíká rychle a ať je všechno v pořádku...pápá Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě myslím ubývají...

      Vymazat
    2. Milá Raduško, moc tě zdravím !
      tak to je tedy nadělení! chjo...je ale mladý a nožka se mu určitě brzo zahojí a bude zase jako ryba! mé sestře spadla zase motorka na nohu a zlámala jí snad od stehna po kotník..opěra, šrouby, rehabka...no taky si chudák vytrpěla... a před pár dny spadl náš kamarád do škarpy a zlomil si krčí páteř...nesmí se hnout 3 měsíce...nohy fungují jen ruce má zákaz používat je v korzetu tak taky trpí...tyhle trable nás vždy někam posunou... školu dožene určitě...malá půjde do školky až v listopadu a protože má posldní rok ve školce tak už trénujeme alespon doma předškolní učivo...třeba ted najdete k sobě nějakou hlubší cestu... uvidíš...a těš se na to v tom dobrém slova smyslu... bude to určitě v pořádku!
      moc ti děkuji za tvá písmenka, přeji jen a jen vše dobré, však víš!
      krásný víkend, úsměv na rtu a čistou mysl...pak jde všechno líp
      papa ajka

      Vymazat
  2. Ahoj zlatíčko,tak koukám,že dneska neponocuji sama,ale já už půjdu snad brzy do hajan :-).Teda spíš čekám,že usnu a malá se začne dožadovat jídla a já si budu vyčítat,že jsem si nešla lehnout dřív :-)
    A sovičky jsou nádherné.Neteř (taky Viktorka :-)),je sovičková,tak třeba nějakou vytvoříme i spolu,jen teda netuším kdy :-)
    Krásnou dobrou noc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no dobrý večer má milá.-)
      jsemtaky taková sova, ale už poamlu půjdu...zasekla jsem se na filmu, že na televizu nekoukám, ale tenhle mě baví na Nově ho ted dávají.-)
      koukej jít hajat mamino, musíš hodně spinkat abys fungovala v plné síle.-) ale jak já tohle znám.-))
      a sovičky jsou jednoduché, jen se nám krapet pokroutily asi od toho věčnýho smíchu u nich.-)) to byla tak neskutečná sranda až nám tekly slzy.-))
      malá říká, mamino hele, ty si šikovná, ale tohle se ti fakt nepovedlo, nevypadá to vůbec jako sova ...je to divný zvíře, víš takovej novej druh...divný zvíře...takže jsou to nakonec divnosovy obecné.-)) prostě srandy kopec, máš se nač těšit, děti jsou prostě dar...tak moc se díky ní cítím stále mladá.-)))
      kočičko moje děkuju ti měj klidnou noc a brzy písnu papa ajka

      Vymazat
  3. Jéé,tak to mě mrzí,že to čtu až teď,jinak by jsem se šla ještě dívat :-).Mazala jsem si rychle lehnout,aby jsem něco naspala,než se malá probudí a ona se probudila až ráno v osm :-)No mám já to ale hodnou holčičku - baštila večer ve 21 a pak až teď ráno :-)
    Dobré ráno zlatíčko a určitě písni ....
    Pa,pa,pa Gabča a Alžbětka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky zlatíčko, no ty máš ale andílka to říkám pořád!
      políbení papa

      Vymazat
  4. Mne sa tie sovičky zdajú podarené. Hlavne, že ste sa zabavili. A ružičky sú prekrásne. Aj ja mám na záhrade také staré, len trocha v bledšom ružovom odtieni. Silne voňajú, preto ich mám najradšej:)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moní, přesně tak, hlavně že byla sranda.-))
      a růže , přewsně jak píšeš, voní neskutečně silně, skoro jako přírodní parfem.-))
      Měj se moc krásně a prima večer papa ajka

      Vymazat
  5. Sovy sú nádherneee...ale ružičky bomba, tie mam veľmi rada, ja im hovorím ružové strakuľky :-) a fakt krásne voňajú. Pekny nedeľmy deň prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery , děkuji moc jsem ráda, že jsem mohla inspirovat a podělit se s návodem.
      a růže? opravdu nádherně voní!!! tak silně jako parfem... jsou to naše přežívající babičky.-))
      krásný večer papa ajka

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc díky za krásný tip, Andrejko.
    Mám třídu druháčků a od 1. třídy se jmenujeme sovičky, tak už vím, co si vyrobíme na pracovní výchově.
    A děkuji za milou návštěvu na mém blogu, moc si vážím Tvých řádků:-)
    pa, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moní ahojky,
      jééé tak to jsem moc ráda, že jsem ti udělala příspěvkem radost, tvoření to bude určitě krásné a vzniknou krásná dílka určitě.
      i já děkuji tobě za to, že ke mě juká a zanecháš vždy krásný komentář.
      papa má milá klidnou dobrou noc ajka

      Vymazat
  8. Andrejko, ty sovičky jsou nádherné .... děkuju za návod .... určitě je vyrobím s dětmi ve školce, letos na mě vyšel keramický kroužek, tak už vím, co budeme vyrábět příště ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko,
      jsem moc ráda, že jsem mohla inspirovat a podělit se o nápad a návod na ně.
      Chystáme se s Vikinkou začít chodit na keramický kroužek tak se moc těším co si společně pod dohledem vytvoříme.-))krásné tvoření s dětmi papa a klidnou dobrou noc
      ajka

      Vymazat