neděle 29. září 2013

Sobota...


Je půl jedné a já si teprve ted v klidu sedla.-)) sobota byla strašně dlouhá, to se mi stává málokdy.-)) znáte to, den si někdy přejeme delší než je...
Ráno jsem vyrazila na houby, u nás na Teplicku jich je opravdu mraky a protože jsem měla cestu do hájenky ke kamarádovi pro parohy.-)ano má nová dekorace na krb.-)) ale o tom vám povím zase příště tak jsem si vyběhla kopec a našla né úplně plný košík za cca půl hodinky . 
Pak jsem usedla k šicímu stroji a splnila přání pro mou kamarádku, přála si stejnou sadu, kterou jsem už kdysi dělala...utěrky, chnapky, pytlíčky na houby a bylinky  a sadu pytlů ...
Pak jsem vzala do ruky filc a vytvořila si něco málo na vánoční girlandu...











 Polštářek je dárek pro jednu moc milou virtuální přítelkyni, která mi vždycky dokáže zvednou náladu svými krásnými mejliky...posílá různé fotky inspirací bydlení, ale hlavně miluje balet... proto jsem jí vytvořila můj oblíbený baletní polštářek...Romí díky za všechno!!! ale hlavně za to, že mi vždycky poskytneš virtuální ramínko na  pobulení.-))) děkuju ti!!!!

                                                            

Další přáníčko byly dva polštářky a kulatý podsedák v lila barvě, tak doufám, že vše udělá radost.-)





 Vyfotila jsem vám i tu mou kuchynku, kde se mi tak nádherně kuchtí.-))







 A tím se také loučím:-) děkuji vám za návštěvu...přeji vám klidnou dobrou noc, prima neděli...děvčátka, jsem tu s vámi moc moc ráda!
Vaše Andy

17 komentářů:

  1. Dobre rano Ajko, kazde rano s tvym blogem vstavam a vecer i usinam :-) Rano prijemne probuzeni a vecer krasna tecka za celym dnem. Fotky tvoji kuchyne mam moc rada - maji atmosferu a da se na ne koukat porad dokola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko moc tě zdravím,
      to je takkkk hezké, že se mnou vstáváš a usínáš.-))tak ráda potěším očko i duši...
      PŘEJI TI KRÁSNÝ DEN ...u nás svítí zase nádherně sluníčko a tak pádím na houby opět.-)) kachna se peče , na knedlíky zaděláno a já můžu vyrazit...mám doma lazaret tak se jdu vyvětrat do přírody, kde se zase parádně nabiju.-))
      měj se moc krásně papa ajka

      Vymazat
  2. Dobré ráno zlatíčko,
    teda ty jsi byla pilná jako včelka,ta sada je dokonalá,úplně by mi bylo líto do toho nějakou špinavou cibuli,nebo brambory dát :-)
    A fotečky ostatních dárků a kuchyně,to je krásné pokoukáníčko,hned bude dobrá nálada celý den :-)
    Krásný den Tobě i rodince přeje Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábinko ahojky má milá,
      včera měto moc bavilo tak to šlo samo.-)) a víš co, já mám ty pytle tak vymazlené, že mám uvnitř omyvatelnou vložku a ještě dirky na větrání, takže i když tam dáš sebevíc špinavou cibul nebo brambory, tak to stačí otřít hadříkem, nejdříve jsem dávala takový ten ronar , ale po prvním vyprání v pračce se to celé scvrklo a pomačkalo, prostě nic praktického. Chybama se člověk učí .-))) takže ted je tam jen omyvatelná vložka a dirky, které ještě umožní dýchání... mám klid a jistotu, že to můžu dál nabízet.-)))
      jsem moc ráda, že jsem potěšila tvé očko.
      Krásný den i tobě papa pohlazení prdelince malinké.-)

      Vymazat
  3. Dobrý den, Andrejko, téda, vy jste opravdu šiklulka, jak jste to mohla vše stihnout? Jste jak na baterky, ale opravdu vše od vás krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko dobrý den,
      moc mě to bavilo takže ta práce jde pěkně od ruky.-))
      moc vám děkuji a přeji krásný den papa ajka

      Vymazat
  4. Ach, to sú krásne vecičky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko, zlatíčko, KRÁSA, krása:o)))))
    pa, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moničko , ted jsem u tebe byla, ještě musím písnout komentář, já koukala na váš výlet , máš nádhernou rodinku a ty jsi teda moccc krásná ženská!
      moc ti děkuji za návštěvu měj krásnou neděli papa ajka

      Vymazat
  6. Hezkou neděli Andy :) Opět a zase nádhera!!! :) Kuchyňka je moc útulná a krásná, moc se mi líbí ten ostrůvek.
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamí moc tě zdravím a zároven děkuji za návštěvu.
      jsi zlatíčko!
      ten ostrůvek jsem musela mít.-)) byl to můj sen...nejdříve jsem chtěla aby byl bud na dřez, nebo sporák, ale prakticky to nešlo vymyslet...tak alespon takhle.-) měj se moc krásně papa ajka

      Vymazat
  7. Ahoj Andrejka, po víkende strávenom v prírode a na záhrade, som sa tešila, ako si zapnem počítač a pozriem, ktorá sa ako činila. Mám pár tipov na blogy, ktoré nikdy nesklamú a tak aj tentoraz som vedela, že určite niečím prekvapíš. Fotky z tvojej kuchyne sú perfektné, máš krásnu kuchynku. A súpravička, ktorú si ušila,tak tá je prekrásna, veľmi sa mi páči. Kedy spíš, keď po nociach takto usilovne pracuješ? Dobrú noc ti prajem.
    m.

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj Ajka.mňam,hríbiky.mám ich rada no nepoznám,ale rada chodím do lesa na ne :-).vankúšiky s modrými pásmi sú nádherné.spomínaš parohy,môj svokor je bývalý horár a má ich kopec,pred časom som mu jedny zobrala.natrela na bielo s patinou a mám ich v spálni.prajem pekný deň,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  9. Andrejko, ta sada do kuchyně je božská, přesně podle mého gusta :) trochu rustikální a navíc užitečná. A ty dva poštářky, nemám slov :) úplně je vidím v červené ;)
    Houby taky vydatně sbíráme a zpracováváme na "horší" časy... no a když náhodou nejsou, tak sušičku zaměstnají křížaly z jablíček.
    Krásný večer, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko moc tě zdravím,
      také mám ráda praktické věci a ještě i dekorativní.-)) tyto pytlíčky jsem si vylepšila až časem, dnes vím, že když se používají v reálu tak i fungují.-)) bez dírek se tam brambory rychle kazily a bez omyvatelného vnitřku byl zase hned špinavý...důležité je i materiál předem vyprat , protože když jsem to hodila do pračky a vytáhla, celé se mi to srazila.-)) takže dnes vím, že fungují bezvadně tak jak jsou...
      polštářky v červené? tyjo to by vypadalo taky nádherně máš pravdu a děkuji za tip.-)))
      Já bych mohla být v lese 24 hodin v kuse.-))
      miluju houbaření .-)) Lucinko děkuji ti za návštěvu, měj se moc krásně papa ajka

      Vymazat
  10. Máš moc krásnou kuchyňku a krásné vánoční tvořeníčko-já jsem ještě nezačala,je toho hodně a ke všemu malá marodí a já už to chytám od ní :-( ale ono se to nezblázní,ono to vše počká :-) Hezký slunečný den!!!

    OdpovědětVymazat