pátek 27. září 2013

KRÁSNÝ DEN

Včerejší den byl krásný, protože pršelo den jsme trávily doma pěkně pod dekou:-)
Vikinka mi dala k svátku nádherný obrázek, který vytvořila u své kamarádky Aničky, ta jí pomohla vytvořit vlásky , sukničku a mašli jinak vše udělala Vikinka.
Její obrázky miluju, mám úplně všechny od doby co držela poprvé pastelku v ruce pěkně uschované v krabici a často si je prohlížíme, sama o sobě říká, že je šikovná, jsem ráda, protože sebevědomí jí rozhodně nechybí.-)) Dneska jde zase na malování a od rána se připravuje.-))


Od manžela jsem dostala vyloženě podzimní květinku, ty barvy jsou nádherné ! sám si vybral jak by měla kytička vypadat a tím mi udělal opravdu neskutečnou radost.

Večer jsem jela nakoupit a neodolala drobnostem z Tchiba, nůžky a handmade pásky.



No a protože jsem se zúčastnila u Renatky Jassové na FB soutěže o bezprstové rukavice, nevěřila jsem večer vlastním očím, já je vyhrála!.-))) měla jsem takovou radost!!!! Renatko ještě jednou ti moc děkuju!!!
Je krásné dárky dostávat, ale je moc krásné dárky dávat...vytvořila jsem pro kamarádku zimní věneček v přírodních barvách ,je to vlastně ten stejný co jste mohli vidět v předchozím příspěvku, jen jsem přidala dřevěnou ozdobu......miluje nápisy , převážně anglické...proto tedy angličtina...
Měla velikou radost a to je vždycky největší odměna.

Pro dnešek se s vámi loučím, přeji vám krásný den a nadcházející víkend a samozřejmě moc děkuji za všechny mejliky, vzkazy a přání...moc si toho vážím!
S láskou Andrea



6 komentářů:

  1. Jé, ten dětský obrázek je nejkrásnější ze všech:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájí, taky se mi moc líbí, Viktorka hrozně ráda používá různé materiály na dozdobení...ted jí čeká kroužek práce s hlínou , na to se moc těším, protože její dosavadní snažení doma je kouzelné! moc ti děkuju za pochvalu, a přeji prima víkend papa ajka

      Vymazat
  2. Ahoj Andrejko,
    moc krásně jste holky malovaly - Viktorka obrázek a ty nápis :-)
    A manžílek je šikulka - tohle jsem u chlapů v práci vždycky ocenila,když přišli a přesně věděli jakou kytičkou udělají doma radost ... to se mi hned líp pracovalo,když jsem věděla,že to obdarovaný ocení ....
    Krásný den zlatíčko a ještě jednou vše nej,nej,nej.
    Pa,pa,pa Gabča

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obrázky od malé jsou nádherné je opravdu šikulka-my schováváme vše už od školky :-) Velká gratulace k výhře a ještě větší k svátku ♥ Kytice je úžasná!!!!!A samo-krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  4. ANDREJKO, JÁ MÁM VŠECHNY DAROVANÉ OBRÁZKY OD DĚTÍ, JAK BYLY MALÉ, SCHOVANÉ.
    TEN OD VIKTORKY JE KRÁSNÝ.
    PŘEJI VÁM PŘÍJEMNÝ PODZIM.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko , jako vždy nádhera, a jak se daří Vikince? Už je bez krunýře? Náladu má asi dobrou když tak krásně maluje, tak ať se vám oběma daří.
    Martina

    OdpovědětVymazat