úterý 6. srpna 2013

Tvoření v srpnu.-)

Krásný dobrý den mé milé
Tak po delší době opět tady...dny plynou, užíváme si každého okamžiku , tvoříme , kreslíme, vegetíme venku, ale přeci jen...tvoření je pro mě opravdu veliký relax, bez něj nedovedu fungovat, takže večery, kdy Vikinka ulehá sedám do své pracovny a tvořím...Obrovsky si u toho odpočinu a ráno můžu začít opět plnit funkci mámy na 100% .-))
Dnešní příspěvek bude dlouhý, tedy spíše bude hodně fotek.-)) můj absták  byl moc dlouhý , tak jsem toho stihla trošku víc.-))
Nejdříve jsem splnila přání mé dceři, která si přála sovičky, chtěla kluka a holku...vždy jsem to sunula na později, ale vypadl jí zoubek, takže ráno zoubečková víla nechala něco u postýlky.-))
dvě sovičky a polštářek jako bonus.-)) radost byla nepopsatelná, však si to dovedete představit.-))sice jsem sovičky nikdy předtím nešila, ale za pokus to stálo.-)






Další přání bylo povlečení, dlouhý polštář, záclonka a závšěsy, měla jsem volnou ruku, jen jsem věděla jak bude vymalováno a jaký bude nábytek, takže jsem zvolila přírodní barvičky a malovala hnědou barvičkou , myslím, že se bude vše moc líbit, já bych byla nadšená.-))



záclonka

závěsy
Další přáníčko byly 4 roletky, ručně malované uff.-)) a k tomu dva polštářky ....





další přáníčko tak trochu romantika .-)) dostala jsem úkol něco vymyslet...takže jsem popustila uzdu fantazii a tvořila obal na zakázkový sešit,  srdíčko,  tři polštáře a tašky...

















další přáníčko byla sada polštářků..kombinace černobílá ...vše je malované štětečkem a barvou na textil, raději jsem to ještě prala po namalování , abych měla jistotu, že vše drží.
Myslím, že se vše povedlo , doufám, že budoucí majitelka bude také spokojená.-))






A jdeme do finále.-)) budoucí kulatáček a perníčky, kterým chybí ještě očička.-)) musím do města pro korálky a tradá k nové majitelce . 




Tak , to je pro dnešek vše.-)) pokračování již brzy.-))
Přeji vám moc krásné letní dny, užívejte si každé minuty života a převelice vám všem moc děkuji, za všechny krásné komentáře k minulému příspěvku, velice si toho vážím.
PAPA Andy

28 komentářů:

  1. Drahá Andrejko, moc Vás zdravím a věřím že je Viktorce lépe...Vaše tvořeníčko je neskutečné :-).... vykouzlila jste zase tolik krásy, Vaše fantazie je nekonečná a to je MOC dobře :-)... Opatrujte se a Viktorce pohlazení, myslím na Vás dost často :-) ...paaa Lenka (malenka)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má milá Leničko,
      moc děkuji za návštěvu a optání, ano Vikinka je skvělá , zvládá to úžasně!
      tvoření mě strašně chybělo , už jsem si k tomu musela sednout.-)) však jsem vám to říkala do telefonu.-)) bez toho člověk prostě nedokáže fungovat.-))
      Také na vás moc myslím...už se vám to blíží, že
      ...Budu na vás myslet moc Leničko, jste v mém srdci hodně hluboko...
      Mějte klidnou dobrou noc a ještě jednou moc děkuji!
      papa ajka

      Vymazat
  2. Stále na Vás holky myslím, jestli už je Vikince líp a doufám, že ano. Tvoření máš překrásné, zase uděláš spoustě lidem velikou radost, tím, jak moc jsi šikovná. Opatrujte se, kočenky. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko ahojky, moc ti děkuji za starost a optání, Vikinka jeskvělá, zvlád korzet bez problémů, celý den v něm a na noc dolů..bez polštáře si už taky zvykla ... jen koupat se nesmí...tedy do sprchy ano, ale bazén nikoli...ale tohle zvládá taky úžasně.-)
      Tvoření mi moc chybělo a věřím, že udělá radost.-)
      moc ti za vše děkuji dobrou noc papa ajka

      Vymazat
  3. Andrejko, krása jako vždy. Hlavně, že už jste doma a je to lepší a lepší. hezký zbytek týdne. Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško, ahojky moc ti děkuji!
      doma je pohoda, doma je prostě doma...
      i tobě pohodový zbytek týdne a dobrou noc papa ajka

      Vymazat
  4. Ajinko, nádhera ..... sovičky, perníčci, polštářky i "romantika" .... míváš krásné absťáky i relaxy ..... doufám, že už je Vikince líp a všechno se krásně hojí ....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, moc ti děkuji za návštěvu a pochvalu, už jsem to potřebovala jako sůl.-)))
      Vikinka je pašák, korzet přijala skvěle, funguje v něm jako by ho neměla.-) je opatrná, ale hodně v pohodě.-))
      Měj krásný večera dobrou noc papa ajka

      Vymazat
  5. Andrejko, zdravím Tě od nás a moc moc na Vás myslím...jak zvládáte tahle vedra...no snad to malé utíká a brzy bude již fit...musím pochválit...krásné tvoření na přání a ty sovičky...aaachchchc...ty jsou nádhernéééé...já se také pustila do práce, dodělávánme klukům pokojíčky a pak konečně budu mít svůj šicí koutek a vrhnu se na tvoření...moc se těším...a doufám, že to zvládnu do konce prázdnin...mějte se obě moc fajn...hodně krásných nápadů na tvoření a zdravíčko nejen malé...pápá Radka :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško dobrý večer,
      moc děkujeme za podporu, zvládáme to skvěle, vikinka je statečná a funguje v korzetu bez problémů je i na sebe hodně opatrná takže jí nemusím stále říkat, nechod tam, nedělej to a toto.-))
      sovičky ...ty jsem chtěla Vikince udělat už dávno, jen bylo vždycky něco přednějšího...ted byla ta pravá chvíle a radost byla neskutečná. je to bez střihu takový hokus pokus, ale myslím, že se opravdu vydařil.-)
      jůůů, už se strašně moc těším na tvé tvoření, uvidíš, opět si to zamiluješ.
      Měj se moc krásně, at jde v pokojíčku práce pěkně od ruky a já se budu těšit na tvou další návštěvu.
      papa ajka

      Vymazat
  6. Ajko milujem tvoje tvorenie, zatial si nesklamala a vzdy je to nadhera. Paci sa mi srdiecko a obal na zosit v style vintage. Kombinacia vintage obrazku, cipky, rozstrapkanej latky je snova a brosnicka na stdiecku je ako ceresnicka na torte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko,
      moc ti děkuju za tak krásnou pochvalu!
      Obaly už mám nastřižené další dva .-)) nejde jim odolat a napadají mě další a další .-) to dlouhé nicnedělání mě už nebavilo, potřebovala jsem dobít baterky.-))
      Měj se krásně a děkuji moc.
      dobrou noc ajka

      Vymazat
  7. Všechno je nádherné, ostatně jako vždy:-) Ale ty sovy, pořád se chystám nějakou ušít pro jedno malé miminko a tak koukám po inspiraci. Doufám, že dcerce je už lépe. Pěkné dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, moc děkuji za pochvalu.-)) sovičky jsem měla v hlavě už dlouho, dokonce jsem dnes vymyslela úplně nový střih, uvidím kdy se na ní dostane, ale už ted se těším. Dnes jí viděla babička a kamarádka a hned si u u mě dvě objednaly.-)) jsou to krásné dárky pro prcky.
      a na netu je i hodně inspirace .
      Vikince je výborně, děkujeme za optání, zvládá to skvěle... v korzetu může fungovat , na noc ho sundaváme...bez polštáře si zvykla okamžitě...ráno jako první volá, maminko, nasadit korzet, pak se posadí a funguje jako by ho neměla.-)) díky Bohu...
      Přeji klidný a pohodový večer
      papa ajka

      Vymazat
  8. Neviem čo skôr obdivovať. Musím si to všetko pozrieť znovu a znovu , aby nič neuniklo z Tvojho nádherného tvorenia. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko,
      jsem ráda, že se ti mé tvoření líbí. To je obrovská odměna za vykonanou práci...vaše pochvaly a komentáře mě vždycky tak moc nakopávají tvořit další věci.-))
      Přeji ti klidný večer a děkuji za návštěvu.
      papa ajka

      Vymazat
  9. Dobrý den Ajko, další krásná dávka Vašeho tvoření :o) A že je co obdivovat :o) Stejně jako Andrea v předchozím komentáři i já se stále vracím k fotkám a kochám se a kochám se. Perníčci jsou úžasní a moc se těším, až pošťák tu nádheru donese až k nám :o) Moc Vám děkuji za další splněné přání. Vikince brzké uzdravení a Vám hodně nápadů, ať nás čtenáře Vašeho blogu stále tak krásně překvapujete :o) Zdraví Barbora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Barunko,
      strašně moc vám děkuji za pochvalu tvoření...jsem moc ráda, že i perníčky splnily vaše očekávání, ve čt. jdu k zubaři a mám chvilku hlídání, takže toho hned využiju a zajedu pro korálky a tradá posílám.-))
      Vikinka je perfektní, zvládá to skvěle! moc děkujeme .
      Barunko, nápadů je stále dost, tak se budu snažit vždy vás něčím novým překvapit.-))
      dobrou noc Barunko, papa ajka

      Vymazat
  10. Jé, to je ale krásné tvoření:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Ájí, to jsem ráda, že se líbí !
      dobrou noc ajka

      Vymazat
  11. Teda Andrej...ste nezmar,klobouk dolů.Moc mi chyběli vaše další výtvory...já se prostě kochám.Ta pauza mi přišla nekonečná-ale naprosto chápu,že ty naše poklady co máme doma,sou na prvním místě.Obvzláště když se stane něco ošklivého.Doufám,že vaše zlato už je na tom o mnoho lépe.Hodně zdravíčka vám oboum přeji.Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško dobrý večer,
      nejdříve moc děkuji za pochvalu, už jsem to potřebovala jako sůl.-))začala jsem pít hodně bylinkových čajů , které mi dělají neskutečně dobře, ale mají nevýhodu, mám pořád tolik energie, že mám chut tvořit i v noci...takže když už je půl druhý tak si říkám...holka je čas.-)) a to se ještě dobrou hodinu vrtím.-))
      Vikinka je borec, zvládá to všechno perfektně a na to, že je to vodní živel tak si na koupání v rybníku ani nevzpomene.-))
      30.8. jedeme na kontrolu tak to do té doby jistě zmákneme .-)) musíme ...
      Přeji klidný večer a dobrou noc
      papa ajka

      Vymazat
  12. Teda Andrejko,váš elán a chuť do všeho bych potřebovala.Je to moc velká krása a vy jste veliká šikulka.U Vás se vždycky krásně nabiju energií a potěším srdíčko.Stavíme domeček,tak večer padám,ale snažím se háčkovat.Hlavně ať je ten váš brouček v pořádku.Jste super máma:-))pěkný večer.Věra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško dobrý večer,
      mělajsem už velký abstáktak tak jsem musela začít tvořit... péče o naše mládě je náročné.-)) ale je výborná, korzet přijala perfektně, dnes už ho ani necítí...je to naše statečné zlato.
      Věřím, že musíte mít večer nula energie, přijde mi, že je hrozně těžká zátěž na organismus v tomto extrémním počasí... Tak držím palečky at jde práce rychle od ruky...ak háčkování...těším se na dlouhé zimní večery jak se začnu trošku víc učit háčkovat.-))
      Mějte se moc krásně a děkuji moc za návštěvu.
      papa ajka

      Vymazat
  13. Andrejko, klobouk dolů, na tohle se dá říct jen nááádhera. Vždy se u Tebe pokochám krásou, jsi šikulka.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko ahojky,
      jééé moc ti děkuji,jsem ráda , že se tvoření líbí, už jsem to potřebovala jako sůl.-))
      Měj se moc krásně a děkuju papa ajka .

      Vymazat
  14. Andrejko koukám,že jsi to rozjela zase ve velkém a moc hezky ten absťák léčíš :-)
    Jsem ráda,že Vikince už je lépe.Za to jak je statečná by si určitě zasloužila i deset soviček viď ...
    Krásný den Tobě i malé přeje Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábinko moc tě zdravím.
      jojo, tvoření k mému životu prostě patří, někdo běhá, cvičí, nebo jen sedí a odpočívá.-)) já musím šít .-))
      Vikince udělám medaili za statečnost.-)) je to pašák:-)
      Měj se krásně a děkuji ti moc za komentář.
      ajka

      Vymazat