čtvrtek 11. července 2013

přáníčka splněna

Taška a polštář...

ufff...hotovo...nikdy bych si nepomyslela, že se pustím do tašky s podšívkou, vnitřní kapsičkou, dost velkou tak aby se do ní vešlo vše potřebné  a ještě vypadala dle přání budoucí majitelky vintage včetně stejné brože, kterou jsem nedávno vkládala. ...




ručně malovaný obrázek 




Nejdříve jsem vůbec netušila jak se taková taška stříhá.-)) což byl tedy opravdu oříšek, nejdříve jsem si udělala novinový střih a pak to šlo naostro .-) proběhlo první párání, druhé párání, dokonce i třetí párání a to už jsem si myslela, že poletí do koše.-)) 







ale pak jsem si dala čaj...přečetla Viktorce časopis a mohla začít znovu.-))





No a tady je výsledek, vždycky se strašně tetelím, když mám hotovo a už už přemýšlím na co se vrhnu dál.-)) no ted se vrhnu na úklid, venku je chladno, tak mě to zase tak moc vadit nebude.-))
A druhé přáníčko byl polštářek, který u mě Janička nedávno viděla, moc se jí líbil ten stejný, tak tu je.-)
A pro Věrušku k tašce ještě polštářek.-) 







Přeji všem krásný den a děkuji za návštěvu. 
Vaše Andy


14 komentářů:

  1. Dobrý den, Andrej, nejdříve musím ještě jednou poděkovat za výhru...dneska dorazil balíček a dovolila jsem si na mém blogu Vám udělat reklamu s poděkováním a odkazem na Váš blog...za další musím napsat, že chmury skoro pominuly...stačilo pár mejlíků s Vámi...jste přímo kouzelnice...a za poslední musím říct, že z ničeho nic - u Vašeho dnešního příspěvku o boji s šitím tašky, tvořením střihu atd. jsem si uvědomila, že ještě za svobodna jsem vlastně taky šila...pro rodinu a známé...vlastně všechno možné - od oblečení, přes doplňky...dokonce potahovala růčo knoflíky...je to zvláštní, jak si to člověk uvědomí v určitou chvíli úplně nečekaně...asi to tak má být a já se na šití vrhnu znovu...byť jen pro vlastní potěšení...díky tímto za připomenutí a přeji pěkný zbytek dne, i když iod nás už pěkně upršený...Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško moje, nejdříve děkuji za zprávičku o doručení balíčku, jupííííí to mám radost!!! jsem ráda, že vám udělal radost!
      pak jsem tedy neskutečně ráda, že jsem malinko přispěla k lepším zítřkům.-) to mě těší neskutečně moc !!!! kdyby cokoli, jsem tady ...však víte...
      a v neposlední řadě...sedejte kestroji a jedemmmmmm.-))))věřte mi, je to neskutečný relax i když se člověk někdy vzteká .-)) ale pokud jste tvořila a určitě skvěle , jen hurá do toho... uvidíte, život se vám najednou bude zdát veselejší, protože tvoříte něco co vám pod rukama kvete...a to je na tom všem neskutečná nádhera!
      Moc na vás myslím a děkuju za vše!!!
      ajka

      Vymazat
  2. Andrej, máte neskutečně šikovné ruce, taška je překrásná, přesně můj styl :0)... hezký den Ada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aduško, kdybys mě viděla jak si u toho kroutím a koušu jazyk.-)))) ale mám radost, že jsem zase o kus dál .-)))) můžu říct, jooo ajko, dobrý, umíš ušít tašku s kapsou a podšívkou.-)))) a paní majitelka mi ted psala, že jí bere všema deseti , jupíííííííí taky to jsem moc ráda.-))
      Měj se krásně a děkuju ti moc
      ajka

      Vymazat
  3. Andrejko opět krása, taštička je naprosto luxusní, jsi šikulka, přeji hezký zbytek dne. pá Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petulko, jsem moc ráda, že se ti líbí . Moc ti děkuji za pochvalu.
      Měj se krásně papa Ajka

      Vymazat
  4. Taška je opravdu nádherná a brož už jen třešnička na dortu! Moc se Ti to zase povedlo! Hezký večer, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lení ahojky,
      moc moc ti děkuji, byla to tedy maturita, ale nakonec se podařila.-))
      Měj se krásně pa ajka

      Vymazat
  5. Dobrý večer Ajko, jste opravdu neskutečná :o) Umět toho tak desetinu co Vy a hlavně mít tu trpělivost. Moc Vám fandím a přeji do dalšího tvoření plno elánu a studnu plnou nápadů, které budou čekat na Vaší realizaci. Barbora K. P.S.:Ajko, došla platba v pořádku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko, moc moc vás zdravím!
      Trpělivost to je někdy něco co mi opravdu chybí.-)))) ale zase překonávám vždycky sama sebe .-))) a to je ten pravý motor.-)))
      Moc moc děkuji za návštěvu a budu se těšit zase příště.-)
      už mi leží na stole perníčci.-)) polštářky ještě paní nemá vyšité, ale mám slíbeno do zítřka.-)) těším se moccc.
      korunky došly v pořádku, děkuji !
      Přeji krásný večer papa ajka

      Vymazat
  6. Andrej,obdivuji tvou trpelivost,ja bych asi parala jednou a dost,kazdopadne je taska opet ve tvem rukopisu,moc pekna a myslim,ze je skoda nezkusit neco jineho,noveho,odvazneho,treba ve veselych pastelovkach a romantickeho,ty by jsi to jiste pojala po svem,zas trochu jinak a o to by to treba bylo zajimavejsi.Kazdopadne klobouk dolu pred tebou a vsemi tvorilkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko ahoj,
      nooo někdy i po prvním párání letí všechno do koše.-))) ale tuhle tašku jsem chtěla zvládnout a tak jsem musela být trpělivá .-))
      Tak já se snažím dělat vždycky něco nového, nedokážu dělat třeba deset stejných polštářků , jsem ráda, že jde poznat můj rukopis.-))
      a třeba se brzy dočkáme, mám v sešítku jednu zakázečku do pastelek, tak se moc těším.-)) jen zvolit ten správný odstín ...uvidím jak se toho zhostím.-))
      musím se hodněěě učit ale ještě...
      měj se moc krásně pa andy

      Vymazat
  7. Pane jo, ta taška je naprosto fantastická!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájí, dobré ranko,
      strašně moc děkuji,jsem ráda, že se líbí .-)
      prima víkend papa ajka

      Vymazat