pondělí 17. června 2013

Splněné přání ...nejen pro mou dceru .-)) 

Krásné odpoledne mé milé. Dcera se mi včera vrátila z dovči a jde to znát.-)) čas se najednou měří úplně jinak .-)) mamí, pojd si semnou hrát, ušiješ mi šatičky pro všechny bárbínky? uděláš mi papírový dům pro lego postavičky? mám hlad... nechci guláš, dala bych si palačinky, mamííí, prosímtě nešij ted ! pojd si zahrát pexeso...a mamíííí, namaluj mi šmoulové ...a tak dále.-))) prostě znáte to, naše děti nám naplnují den po svém.-)) 



I přes to všechno jsem stihla v nestřeženém okamžiku, kdy si přála pustit Rebelku ušít pár věcí na přání, zítra jde s babičkou na koupálko tak doženu posledních pár přáníček a pak se pustím opět do  předělávání .-)) 






Přeji vám klidný večer a moc vám děkuji za návštěvu .-))


papa Andy


8 komentářů:

  1. Ahoj Andrejko, já tedy děti nemám, ale dokážu si to představit. Jsi šikovná jak to všechno zvládáš. Měj se prima. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá Lucinko,
      je to podle mě to nejkrásnější období , které může žena prožívat...děti nám život sice převrátí naruby, ale naplní ho tak neskutečnou láskou , kterou dokážeme najednou vnímat úplně jinak...
      Miluju chvíle, kdy mohu být rádcem, ochráncem, vrbou, kamarádkou...to je opravdu něco, co se nedá popsat, to se musí zažít...
      Noumím jí říct, počkej, ted mám práci, takže podle toho to tak vypadá.-))) musím být součástí veškerých jejich aktivit.-))) ale vždy to dělám moc ráda...
      dobrou noc a krásné letní dny papa ajka

      Vymazat
  2. Andrejko,
    někdy nám ty naše "štěstíčka" dávají pořádně zabrat .... ale já už bych si to bez nich neuměla vůbec představit ... polštářky jsou nádherné .... moc se ti povedly ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko ahojky,
      máš pravdu, bez dětí by byl život hrozně nudný a smutný...
      moc ti děkuji za návštěvu moje milá a děkuji i za pochvalu.
      krásné letní dny papa ajka

      Vymazat
  3. Dobrý den Andrejko, Vy jste ďábel v tom nejlepším slova smyslu a stíháte toho strašně moc a navíc krásné věci. Já už mám děti odrostlé a na cestě každou chviličku vnoučka, ale vím, že děti vyžadují opravdu spoustu pozornosti. Jen můžu říct, že pokud si na ně uděláte čas a tvoříte před jejich očima krásné věci, zůstane to v nich a za čas budete koukat, jak Vaše malá bude stejně tvořivá jako Vy. Možná že už je i teď.
    Ta tyrkysová barva, kterou jste bydlení oživila, je super, svěží. Myslím, že spoustu z nás by nenapadlo tuhle barvu takhle použít a nakonec výsledek je super !
    Chtěla jsem se Vás zeptat, jak máte ty závěsy v tom tyrkysovém pokoji... myslím, že jste psala, že jsou šité z cejchy (to asi prostěradlo bavlněné, že?) Mi totiž přijdou takové krásně lehoučké. Moc se mi to líbí. Uvidím, jestli se o něco takového pokusím, ale nejspíš pak poprosím Vás o ušití něčeho takového podobného. To pak pisnu emailem.
    Mějte se krásně a užívejte sluníčka ale i chladku stínu.
    Zdraví Maruška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Maruško,
      moc vám děkuji za krásné komentáře, kterých se mi od vás dostává. Moc ráda si je čtu a vždy mi neskutečně zvednou náladu !
      Především držím palečky aby se vnoučátku dostalo na svět v pořádku. A pokud jde o činnosti , které děláme s Vikinkou společně, řekla bych, že děláme všechno spolu, tak už ted vidím, jak se mi to vrací v tom nejlepším slova smyslu.
      Je opravdu neskutečně tvořivá, moc ráda kreslí, staví, lepí, kutí .-)) co dělám já chce dělat ona a naopak. Moc mě baví poznávat svět jejíma očima...díky ní se učím i já...a to je něco, co si uchovám v mysli až do konce života. Jednou mi má přítelkyně poradila, abych si zapisovala takové ty první hlášky dětí.-)) jsem moc ráda, že jsem to začala dělat cca od tří let života Viktorky a už dnes, když si v tom listujeme , hodně se bavíme.-))to jsou ty drobné radosti života, které tak moc potřebuji .

      Jinak závěsy jsou prostěradlo a vrchní část do pruhu je cejcha. Materiál je bavlna a tím, že je krásně praná, je i měkčí . Je pravda, že všechny materiály na šití vždy peru, ale tohle je jiné.-) tím jak je prané častěji, ale přesto je vve výborném stavu tak je takové pěkně měkoučké.
      Rozhodně na tom nic není, určitě to zvládnete a pokud si nebudete vědět rady, ráda pomůžu , poradím, jsem tu pro vás.
      A kdyby cokoli, písněte.

      Přeji vám krásnou dobrou noc a děkuji za návštěvu ajka

      Vymazat
  4. Drahá Andrejko, veľmi ma potešilo dnešné objavenie Tvojho blogu, je to absolútny skvost...a mňa sa už len tak nezbavíš, tu budem určite každý deň :-)) Pridavam sa k Tvojím čitateľom a tvoj blog k mojím obľúbeným. Pozdravujem a prajem krásne dni. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mery, moc vám děkuji za návštěvu a krásný komentář, moc si toho vážím.
      Budu ráda, když vás tu uvidím kdykoli .-))
      přeji krásný večer, dobrou noc a nádherné letní dny.
      papa ajka

      Vymazat