čtvrtek 13. června 2013

Solo večírek :-))

Dobrý večer mé milé. K nucenému odchodu z MMB jsem dnes udělala tlustou čáru. Uvědomuji si čím jsem starší jednu podstatnou a moc důležitou věc. Všední radosti života jsou tak vzácné, že si je nehodlám  kazit něčím tak zbytečným jako byl právě včerejší nucený vyhazov...
Bylo nádherné vidět reakce na proměny všeho co jsem za poslední dobu udělala, bylo to tak intenzivní, že mě ten pocit bude hřát skutečně do konce života, protože to byla tak neskutečná vlna pozitivních slov a virtuálních emocí, že mám načerpáno do dalších let tolik energii , kterou určitě vložím opět do dalšího tvoření , které vám budu servírovat už jen sem. 
Nesmím zapomenout poděkovat, protože vlna podpory , která následovala byl další emoční masakr.-)) 
Moc si vážím každého písmenka, které jste mi napsaly at už sem, nebo do emailu... nádherný pocit , který jsem i dnes v reálném životě zažila... stojím ve frontě na rybu...a přede mnou stojí dvě paní a baví se...hele, víš koho včera vyhodily s MMB?? no tu Andrej...tu co ted udělala ten modrej  pokoj...to jsou s.... vid?? .-)))
ze svou povahou jsem nedokázala jen tiše stát a culit se, musela jsem zareagovat...a jediné co mě napadlo bylo...no řeknu vám, nečekala jsem to.-)))obě se otočily a okamžitě jsme si padly do oka... 
Janí a Lucko, díky, bylo to moc milé setkání a opět i v reálu záplava obrovské pozitivní energie, kterou k životu potřebuju a snad i rozdávám.-)))
Tak to by bylo ...ještě jednou tedy jedno velké  DĚKUJI !!!!!!! 

Další fotka je zabydlování hostinského pokoje , zítra mi dovezou ale naprostou pecku, kterou přes víkend udělám , tu vám ukážu jak bude vše na svém místě.-) a zabydlení pracovny, postupně pomalinku , žádnej kvalt, jak by řekla moje skvělá sousedka Milena. a pár skutečných sekáčových pokladů.-)) 
Mám opět neskutečně moc energie, kterou bych chtěla předat především Simonce, která ted potřebuji přesně tohle, takže Simonko moje zlatá! pro tebe !!!! 











Dnešní příspěvek jsem nazvala solo večírek, manžel šel na tenis, dcera je stále na dovče s babičkou a dědečkem a já si řekla, proč si neudělat pro sebe něco moc dobrého, něco co bych mohla jíst každý den, klidně i třikrát denně .-))
Obecně miluju ryby , ale nejvíc snad lososa...naprosto luxusní záležitost.
Lososa připravuji jen na olivovém oleji a másle, ze solí a pepřem a k tomu si udělám tagliatelle , zamíchám , pokapu smetanou a parmezánem a to celé zakápnu citronem, venku na terase to chutná opravdu náramně a když k tomu přidám sklenku dobrého bílého od Marcinčáků, gastronomický zážitek je na světě.-))





Vám všem přeji příjemný a pohodou provoněný večer a zase brzy ahojjjj:-))) ANDY 





9 komentářů:

  1. Andrejko ahoj,
    co to tady čtu, jaký vyhazov ??? A proč ??? Nechápu !!!
    Vidím, že se na mimáči nic nemění, "oblíbení" stále dostávají po uších a nakonec jsou vyštípáni .... Jsem moc ráda, že máš ten blog .... tady si můžeš dávat a svobodně psát co chceš .... a víš co ??? .... My si to moc rády prohlížíme a čteme !!!!!!

    Ten "modrý pokoj" je nádherný .... moc se ti povedl ... úplně jsem na modrou změnila názor ... pa, pa a nesmutni :o):o):o) Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejka, zaregistrovala som tú správu o vykopnutí z českého MMB a po pravde tomu vôbec nerozumiem. Ľudská hlúposť nepozná hraníc a vôbec mi to hlava neberie. Čo som chodila na MMB, vždy najväčší frmol bol na bydlení, takže nechápem, že odpisujú ľudí, ktorí im zabezpečujú vysokú návštevnosť. Ale zrejme táto činnosť nevynáša, tak to riešia takto, čo je veľmi smutné. No ale nám blogerkám to nevadí, my si nádheru od Vás užívame naplno.

    Ten losos s cestovinami vyzerá lákavo, normálne som dostala naň chuť :) Tak asi si ho urobím cez víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si urob este jeden obrazok a napis tam tiez od wericha( tusim ze od neho) "blbi lidi taky lidi"
    Prehod vyhybku a zivot ide dalej.....drzim prsty

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Andreajka!Tiež tomu nerozumiem,dlho som Vas sledovala na MMB,ale som velmi rada že mate blog!!!a to čo tvorite je užasne...všetko sa mi velmi pači...prajem všetko dobre andrea...pekny večer

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko, nucenému odchodu z MMB nějak nerozumím , ale to bude asi tím, že pochopit myšlení některých jedinců je velmi těžké. Ale máš blog a tady také spoustu příznivců.
    Na Tvé příspěvky se vždy moc těším a kochám se pohledem na vše krásné co jsi vytvořila. Je to prostě nádhera. Pracovna je suprová a už se moc těším na nové fotečky z hostinského pokoje.
    Přeji Ti krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Andrejko,
    přidávám se k zástupu Vašich fanynek s podporou a zároveň s nechápavostí jednání MMB:-).... Je opravdu vidět že MMB těžce upadá všichni dobří "andělé" jsou již z MMB pryč ... ale zde jste svým pánem ... Držím Vám z celého srdíčka palečky ať se Vám vše daří a přeji moře další tak krásné inspirace, kterou nám všem dáváte ! Z Vašich řádků opravdu čiší nabitá energie, vždy když si Vaše řádky a fotky prohlédnu mám hned lepší náladu :-)... Andrejko mějte se báječně Lenka (malenka)

    OdpovědětVymazat
  8. Andrejko nádhera-moc tě obdivuji jsi neskutečně šikovná!!!Přeji ti krásný víkend!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Andy, prosím, co je to za květinu na první fotce? Dostala jsem stejnou jako malý dáreček a teď se pídím po názvu, abych mohla keřík zasadit na zahrádce. Děkuju předem ;-).
    S tím MMB jsi mi vyrazila dech už v předchozím článku. Připadám si jako na Divokém západě...neskutečné jednání, ale vidím, že ses s tím poprala statečně, a ta podpora, která je na tvém blogu od čtenářek cítit, je nádherná.
    Krásnou sobotu přeje Vivi

    OdpovědětVymazat