sobota 1. června 2013

Dobrý večer mé milé, 

Nejdříve bych vám chtěl poděkovat za komentáře a přání k výročí , včera jsme si to moc užily ...
Dnešek byl opět propršený,tatínek nám ráno odjel na volejbalový turnaj a tak jsme s Vikinkou vyrazily do obchodního centra směr hračkářství. Viktorka miluje zvířata , takže jsme dokupovaly další koníky do sbírky.-) 
Pak přišla řada na dorty, horkou čokoládu a pochopitelně pár atrakcí a žroutů peněz.-))
Doma jsme si každá udělali chvilku pro sebe, Viki si hrála a já měla čas na jeden rest, který jsme dlouho odkládala. 

Nedávno jsem v bazaru narazila na taburet,  moc se mi líbil ten úložný prostor, protože jsem v něm viděla ty hromady katalogů plných inspirací.-) jen jsem pořád nevěděla, čím to potáhnu. 
Hrála jsem si s myšlenkou, že bych ho udělala lněný a popsaný, ale nakonec jsem našla tuto kravičkovou látku , je hebká, prostě jako originál kravička.-) 
Toto je výsledek, dotvořila jsem ještě i polštářek ze zbytku manšestru, na netu jsem našla nějakou kravičku, překreslila na látku a nažehlila na manšestr, pak naentlovala a polštářek byl hotový. 
Moc se mi to jako komplet líbí a myslím, že až bude opět bílý potah na sedačce , tak tyto kousky budou skvěle doplňovat obývák .
taburet před



a hotový kousek 





To je pro dnešek vše mé milé. 
Přeji vám všem klidný večer a moc vám děkuji za návštěvu.
Ajka

6 komentářů:

  1. Ajinko, určitě ... a navíc letos jsou prý motivy kravské kůže velmi in a trendy designová záležitost :o):o):o) alespoň to všude píšou .... taburetek je moc hezký .... i ten polštářek .... přeju ti krásnou neděli, pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejko nádherně jsi ho přetvořila,nikdy nepřestanu obdivovat tvé šikovné ručičky!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Andrejko, už jsem hodnotila na MMB a ani jsem nevěděla, že ta krása je tvoje. Moc se ti to povedlo. Pá drahá Lea

    OdpovědětVymazat
  4. Polštářek je nádherný, taburet taky, seš mooc šikovná, potřebovala bych Tě doma :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Ajko myslím že s kravičkovou látkou si trafila do čierneho a presne ako píšeš, nádherne oživí bielu. Pri pohľade na vankúš som zažila malé deja vu, podobný výjav som videla na jednom zahraničnom blogu, len tam to bol obraz. Dúfam, že nám ukážeš fotky z obýváčku :) Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Andrejko, velmi se mi líbí styl kravské kůže, taburet dokonalý. Taky jsem uvažovala o kravské kůži na podlahu... tak snad někdy... Krásné dny Lucie

    OdpovědětVymazat