středa 5. června 2013

Dobré odpoledne mé milé,
Poslední dny jsou hodně hektické, především pracovní,  ale dnes jsem potřebovala změnu a tak jsem vyrazila na nákupy do mých milovaných sekáčů.-)
Nic konkrétního jsem vlastně nepotřebovala jen potěšit očko a čekat, zda si mě nějaký ten kousek najde.-)
a našel... bylo jich víc než jeden , ale dnes bych vám ráda ukázala jeden, který mě osobně přijde naprosto úchvatný. Je to povlečení pro mou dceru. Nebojím se říct, že je jako nové, a neskutečně něžné. Stálo pouhých 70 korun což mi kolikrát hlava opravdu nebere. Čistá bavlna , všechny knoflíčky , bez direk, žmolků, prostě úžasné. Viktorka ho ještě neviděla, ale myslím, že bude nadšená.
Další kousek je krajkový polštář a madeirová dečka, kterou využiju na přední stranu polštářků, které podložím výraznější látkou, na dečky moc nejsem, ale tento nápad na polštářky se mi moc líbí.
Pak něco v batice, to je jasný, to bude polštářek.-)) těch prostě není nikdy dost, i když bych na ně potřebovala už solo místnost.-))












ještě jsem musela přitáhnout domů tuto sovičku , tedy stojánek na knížku, či papíry, nebo na cokoli jiného , cena 10 korun byla opět úsměvná ... já si stojánek poupravila k obrazu svému. 
A dřevěného kuchaříčka, který  musel domů také.-)) 



Dále jsem si včera večer udělala dřevěnou ceduli do pokoje pro hosty, která bude v námořnickém stylu . Nevím jak moc je povedená,  každopádně do interiéru , který vám již brzy ukážu bude pasovat skvěle.-)




muškátům se letos daří ...
Dále jsem plnila pár přání ,
nejdříve roletku a polštářky s motýlkem... a dva polštářky, které jsem si udělala pro sebe.-))


To by bylo pro dnešek vše mé milé, jdu pokračovat v práci, a hlavně  zítra odvážím pár věcí jako savo, hadry a další potřebné věci do Ústí nad Labem, máme to kousek a to co tam ted je se nedá jen tak ignorovat takže jedu na nákup ...my máme jen zatopený sklep... 
Všem koho povoden dostihla přeji hlavně pevné nervy!!!! 



Mějte se krásně Andy...

6 komentářů:

  1. jejku Ajko!!! Okropna woda!! U nas też leje codziennie. Co za czas. Trzymajcie się dzielnie!!
    A pościel bajeczna, jak byłam mała, to o takich "scenkach" marzyłam!!
    Ściskam Cię bardzo mocno!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, to by člověk nevěřil co v sekáči najde že? povlečení a další věci super:) stojánek na tužky - změna fantastická, protože tak bych to taky udělala. Jak se mi do rukou dostane štětec hned všechno natírám na bílo:) tady dnes prší tak se nic moc neděje a jsme doma:) Doufám, že povodně nepřijdou na Moravu:( i tak krásné dny. Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Andrejko to je krása a přesně proto miluji sekáčky :-) A u vás svítí sluníčku ju?Závidím!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. nádhera, Viktorka musela být nadšená. U nás bohužel takové super sekáčky nejsou. Krásný pátek a celý víkend.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty úlovky jsou boží, taky to miluji, i slevy, když člověk ukořistí něco krásného.... motýlci úžasní... pěkný víkend. Dana

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné, nádherné. Kam Andrejko chodíš do sekáčků? V Teplicích? Ilona

    OdpovědětVymazat