sobota 11. května 2013

Zahrada...naše zahrada je pro mě oazou klidu a  harmonie...vždycky když potřebuji nabít baterky  jdu si sednout mezi stromy a jen tiše naslouchám všemu, co se kolem mě děje.
Nejsem extra velký zahradník , nechávám tomu všemu volný průběh  a jediné co na zahradě dělám je trhání plevele a sekání trávy.
Zahrada a dům kdysi patřila manželově prababičce, sloužila hlavně jako užitková, takže pole  brambor , cibule, mrkve , všude keře rybízu, angreštů, jablíček, hrušek , meruněk, švestek, to všechno se tady dalo kdysi najít.
Pak dlouhou dobu ležela ladem....a po tom co jsme se rozhodli zrekonstruovat dům, začali jsme na oživení zahrady.
Možná kdyby měl člověk více času, dál pěstuje to co tu dřív bylo, dál se na dvorku chovají slepice, prase, ovce...ale na to člověk musí mít čas a především odhodlání což ani jeden z nás nemá.
Proto je zahrada dnes už jen jako okrasná, ale velmi divoce.-))
Jablíček máme tedy na celou zimu dost, kalvadosu litry, a moštu jakbysmet.-)
Vítejte u nás na zahradě.-)
krásnou sobotu Ajka















8 komentářů:

  1. Jaki hipo!!!! Super!
    Pozdrawiam
    Sylwia:)

    OdpovědětVymazat
  2. Andrejko máte překrásnou zahradu-nestačím se kochat!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Andrejko, zahrada je krásná....Je dar už to, že v ní rostou vzrostlé stromy A celkově působí mile:-)The Mini Bike Bmxěra

    OdpovědětVymazat
  4. Andrejko, krásná zahrada, už jen ten pohled do zelena z Vaší terásky při kávičce či vínku ... prostě pohodička... užívejte si jí :-) Lenka (malenka)

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko,máš opravdu nádhernou a velikou zahradu...přeji ti krásný Den matek...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Ajko, zahrada je opravdu krásná, ve starých stromech je vidět její duše a všechno, co prožila... nemyslím, že by byla škoda, že už v ní nepěstujete a nechováte všechno to, co prababička... doba tomu už dnes příliš nepřeje, je až moc uspěchaná a na to všechno je potřeba hodně času, jak píšeš... i takto "divoká" zahradka má ale svoje kouzlo, hned bych se do ní nastěhovala :o)! Krásnou neděli, L.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Andrejko téda ,to je velká a krásná zahrada.Přeji krásné pondělí Adéla.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tomu sa povie parádne veľká záhrada. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat