úterý 21. května 2013

SNÍDANĚ V TRÁVĚ ...

Kdo by jí nemiloval?? ... moc ráda si dávám od každého kousek, miluju čerstvou bazalku, rajčata, sýry, marmelády... křupavé bagetky  právě vytažené z trouby....na jednu takovou snídani i když je čas oběda vás zvu právě ted.-) 
Dlouho jsem přemýšlela o nějaké ošatce na pečivo, nakonec jsem zvolila něco úplně jiného.-))  aniž bych to plánovala .-))) to mě na tvoření hrozně baví, máte něco v hlavě, nevnímáte okolí a jedete...a pak teprve, když to různě pozašijete zjistíte, že je něco špatně.-)) jako právě u této tašky i když to měla být ošatka.-)))) našila jsem nápis příliš nízko a tak po odšití rohů nápis nešel vůbec vidět.-))...
tak jsem improvizovala a mám látkový pytlík na pečivo.-) a ze zbytku látky malou prostírku.-))
Nakonec jsem moc spokojená.-)













Druhá fotka je polštářek kulaták na přání , přání bylo černý kulaták , plus nějaké zvíře na bílém podkladu do moderního interiéru , tak doufám, že jsem se trefila do vkusu majitelky. 

Přeji vám dobrou chut , pokud zrovna obědváte , DĚKUJI VÁM ZA NÁVŠTĚVU a krásný zbytek dne. Andrea 







9 komentářů:

  1. Teeda,ja miluji podobne prispevky na tema piknik nebo snidane ci jakekoliv jidlo nebo stolovani venku at uz na zahrade v trave nebo na terase na poradnem stole,hned bych zasedla,nebo klidne spise zalehla.Vacek na pecivo je uzasny a kravicka nadcasova.Nadherny prispevek plny slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko, je pravda, že já mám taky moc ráda fotky v přírodě, to slunce to tak hezky všechno osvítí...
      jsem ráda, že jsem potěšila tvé očko.
      děkuji ti moc za návštěvu, Ajka

      Vymazat
  2. Mmmmmmmm!!! mniam-mniam - pyszne! W pięknych kolorach. Krateczki i paseczki - uwielbiam :) Krowy też ;)
    Ściskam
    Sylwia:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sylwinko, děkuji ti, jsem ráda, že jsem potěšila tvé očko.
      měj se krásně ajka

      Vymazat
  3. Snídaně v trávě a ještě v mých oblíbených barvičkách :) Neee, vůbec nezávidím, když já dneska snídala v práci v naší smrduté kuchyňce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, já měla dneska jen tu snídani, oběd jsem nestihla a večeřet budu až po cvičení.-)) takže někdy kolem 10:-)) snídaně v trávě má svoje kouzlo, ale takový vlašák s rohlíkem v kuchyni v práci, to znám taky z dob minulých před mateřskou .-))
      užijte si prima večer ajka

      Vymazat
  4. krásná snídaně, to se mi s malou teď málokdy podaří, spíš ne, ale jednou se k snídaním venku taky vrátím a těším se na to.... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. snídani v trávě mohu kdykoliv, klidně i v poledne jako brunch :-) obzvlášť tak stylovou ! Rozesmála mě šunka-měďa :-) To ty sama nebo se takhle už kupuje?
    Krásné jarní lelkování v trávě!

    OdpovědětVymazat
  6. Andrej, parádní fotečky .... v trávě už jsem nesnídala pěkně dlouho .... Marki

    OdpovědětVymazat