pátek 3. května 2013

Krásný páteční  den , po delší době jsem opět tu mé milé . 

Za posledních pár dnů se toho událo opravdu mnoho. Jsem ted v jednom kole, protože se chystá otevření e-shopu, pomalinku renovuji další kousky nábytku, tráva roste, takže jsem hodně času venku na zahradě , ale přesto si vždy udělám chvilku, abych se pokochala co nového je u vás. Miluji ty chvíle , které mám jen pro sebe ...večerní čaj , relax na blogu u druhých ...to je pro mě po celém maratonu ten nejlepší relax.-)) Tento svět je mi tak blízký , cítím se tu opravdu hodně svobodně a užívám si každé chvilky tady. 

Dnešní příspěvek bude opět o tom co mě baví, na čem pracuji, komu jsem splnila přání, koho jsem obdarovala dárečkem a kdo obdaroval mě:-) 
Začnu určitě dárkem od mého manžela, který skutečně už za těch pomalu 17 let ví, čím mi udělat radost. Nejen květina je pro mě dárek k nezaplacení, ale i parfémy.-)) řekla bych , že mám úchylku na parfémy a na šátky.-)) ale ráda parfémy měním a to vždycky nechávám na manželovi.
Tentokrát to byla skutečně trefa do černého, tato vůně je pro mě až tak osudová, že si nechám název parfému vytetovat na tělo.... 
Tetování je vlastně další z mých závislostí.-) takže název "ŽIVOT JE KRÁSNÝ" byla jasná volba...a holky, tahle vůně vás dostane!!!! Vřele vám jej doporučuji .



Tento blog vznikl jen díky obrovské pomoci Markétky http://markiblog.blogspot.cz/, to ona mi pomohla začít, to ona byla ta, co měla trpělivost a vše mi udělala tak jak jsem si vysnila a za to jí skutečně patří velký dík! Markétko , dáreček pro tebe byl tvořen opravdu z velkou láskou a nadšením, už jsem sivybavovala  jak ti bude taška sloužit, holka to je takový krásný pocit! Jsem ráda, že se ti dáreček líbí a ještě jednou za vše velký dík! 
A ted už ke splněným přáním.
dodělávalo se spoustu podsedáčků, velkých, malých, volánkových....šití je práce mé maminky, a malování práce má.-)Máme to pěkně rozdělené , maminka je přeci jen v oboru už pomalu 20 let a její práci nepřestanu obdivovat snad nikdy. Ještě před dvěma lety jsem si neporadila ani s přišitím knoflíku a díky ní jsem se toho opravdu hodně naučila a stále se učím dál. 
Polštářky , které jsem tvořila na přání jsou částečně na nový e-shop, který se snad do konce května už otevře a část polštářků je na přání pro moc milé osůbky, kterým doufám udělají radost. 
a zde jsou slibované fotečky hotové práce . 











Tak to je pro dnešek vše mé milé, přeji vám všem pohodový a krásný víkend a děkuji za návštěvu. 
Andy

16 komentářů:

  1. Andrejko jako vždy samá krása!!!!A nádherné dárečky!!!
    Krásný pohodový večer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá, moc ti děkuji za návštěvu a komentář, moc si toho vážím, musím už také navštívit tvůj blog, malinko pokulhávám, ale já to doženuuuu.-))) slibuju!
      měj krásný víkend Michalko papa

      Vymazat
  2. Krásný příspěvek:) P.S. krásný víkend i Vám. S pozdravem Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, moc děkuji jsem ráda, že se vám líbí. Krásný víkend !

      Vymazat
  3. Andrejko, děkuju ....
    ta taška je naprosto dokonalá, dneska jsem jí měla v práci a měla ohromný úspěch ..... všem se moc líbila .... ale mě nejvíce ...... děkuju moc !!!!!

    Držím palečky, ať se rozjetí nového e-shopu podaří .... polštářky jsou úžasné, krásná práce .... a děkuju za tip na parfém, až příště půjdu kolem parfumerky určitě "počichám" .... pa, pa a ještě jednou ti moc děkuju za nádherné překvapení .... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, jsem moc ráda, že jsem ti mohla udělat radost!
      Parfém je opravdu , alespon pro mě č.1 .... je to tak nové, tak jiné, určitě doporučuji alespon očuchat .-))
      e-shopy budou dva nakonec, vždy ve spolupráci s někým.... aby se příjemně doplnoval sortment. Už se moc těšímmmm.-))
      a děkuji ti za pochvalu tvořeníčka, jsi zlatíčko ! papa ajka

      Vymazat
  4. Andrejko, krása.Líbí se mi všechno,ale ten polštář s baletkami je úžasný:-))..Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško, moc vám děkuji za návštěvu. Polštářky jsou moje sdrcovka, tam se vždycky vyřádím.-)) a baletky je i můj favorit.-) děkuji za pochvalu
      papa Ajka

      Vymazat
  5. Andrejko, je to krása, hlavně Ti motýlci a taška pro markétku je božská.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danuško děkujiii moc, motýlci, to je pro mě velká srdcovka.-))
      a taška to jsem ráda, že se vám líbí !
      krásný víkend papa

      Vymazat
  6. ahojky zlatííííííííííííí, tak konečně jsem tě našla, díky Markétce, která má přímo odkaz na tebe, pořád mě to házelo na google :-)) ale už tě mám a moc chválím je to pokocháníčko :-)) jsi šikulka,krásnej blog a fotečky. Užívejte rodinko sluníčka a pohodičky pááá Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ahojjjjjjj drahá moja, jak se ti vede?? to je dobře, že sis mě našla.-))
      děkuji za pochvalu blogu, velký dík patří Markétce, díky ní mám klídek !
      měj se krásně papa ajka

      Vymazat
  7. Milá Andrejko, přes Markétčin blog jsem se dostala na Tvůj, hlavně díky té překrásné tašce, kterou jsi jí dárečkem poslala, a čelist mi padá na zem... maluješ opravdu nádherně, nestačím se divit a kroutit hlavou :o) Tvůj blog je milý a příjemný oku i srdci, ráda se sem budu vracet. Krásný den,LenkaH. P.S.: Skládám poklonu panu manželovi za naprosto nádherný dárek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko zdravím.
      nejdříve moc děkuji za nahlédnutí a cestičku , která tě dovedla až ke mě. Markétka je opravdu velký člověk na duši...moc si jí vážím i když jí znám jen po telefonu a přes písmenka...hodně mi pomohla a taška byla jasná volba.-)
      Děkuji za krásná slova chvála budu se těšit opět na tvou další návštěvu.
      prima večer papa ajka

      Vymazat
  8. Andrejko i mě sem nasměroval blog od Markétky a je tu moc prima jsi úžasně šikovná a budu nakukovat častěji :o) Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, moc ti děkuji za nahlédnutí a pochvalu, moc si toho vážím.
      a budu se určitě těšit na příště.
      krásný večer

      Vymazat