čtvrtek 23. května 2013

Kočičí siesta:-)

to byl úkol pro dnešní den.-) paní majitelka miluje kočičky , takže tohle byla jasná volba.-) 
Je to dárek k narozeninám od kamarádek,  tak doufám, že jsem se trefila do vkusu. 








Druhé přání bylo , utěrka plus ubrousek na ošatku a k tomu  polštářek s veverkou, pro mě pokud jde o náročnost nejtěžší předloha, kterou jsem ani neměla, dívala jsem se na známý černobílý obrázek na polštářku a podle toho malovala...uff...někdy si říkám, už nikdy více.-)) ale nikdy, neříkej nikdy, že? .-))




PS: když mi přijde fotka spokojené zákaznice, je to pro mě největší ocenění, kterého si neskutečně vážím. Martinko, jsem ráda, že babičce polštářek udělal radost . Díky za fotku! 


děvčata zlatá, děkuji moc za  návštěvu a prima den. 
Andy

16 komentářů:

  1. no teda....úžasné!!!
    to nikdy nedám a viem že je to pravda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, děkuju moc!
      neříkám, že to nic není, ale dá se to vytrénovat. Na českém MMB jsem si dala návod jak jsem začínala pentel gelovkou, určitě jak bude čas, chci přesunout návod sem a určitě i šití podsedáků návod taky sem, takže zamakáme na tom a to by bylo aby nebylo.-))
      krásný den ajka

      Vymazat
  2. Taky miluji kočičky-proto k nám přibylo koťátko-nedokážu si představit život bez zvířátek,obzvlášť,když jsou děti-přeci jen je člověk tímhle způsobem učí!!!
    Andrejko jako vždy krásné tvořeníčko,přeji hezké dny!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kočičky mají v sobě něco neskutečně tajemného. jsou velké osobnosti a to mě na nich baví, jsou tak neskutečně něžné a přitom vnímavé...
      Stejně tak miluju pejsky...a vůbec, každé zvíře je něčím nádherné...moje babička vždycky říkala, kdo nemá rád zvířata , nemá rád lidi...a je to pravda, vždycky se mi to potvrdí, kdy potkám novou tvář , a dojde na téma zvířata, stačí když jen naznačí, že nemusí kočky, nebo psi....a mám hned jasno.-)
      Michalko, krásný den a děkuji ti za návštěvu .
      papa

      Vymazat
  3. Andrejka máš môj neskutočný obdiv, malovať všetky predlohy ručne, to musí byť kombinácia neskutočnej trpezlivosti a hromady nadania. Klobúk dolu a aj moja sánka dolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, ty jsi zlatíčko, děkuju ti moc ! je to hodně o trpělivosti, ale vlastně to nic není pokud má člověk jen tu velkou chut tvořit právě tohle. Časem vložím postup, návod jak na podsedáčky tak na jednoduché psaní na látku pentel gelovkou, kterou jsem kdysizačínala a ještě dnes jí používám na tenké kontury.
      Uvidíš, určitě to zvládneš taky, jsi holka tvořivá šikovná, tak tobě to půjde hravě.
      papa a krásný den , děkuji ti za návštěvu.
      ajka

      Vymazat
  4. Andrejko, opět velká nádhera. Moc se ti to povedlo a drahá malovat podle předlohy to tě obdivuji já nenamaluji vůbec nic a to opravdu. Měj se krásně a pá Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko moje, děkuju ti za návštěvu a pochvalu, od tebe mě to moc těší šikulko! já koukala na tvé polštářky, sice v letu, ale co kus to pecka!!!! musím si udělat víc času a okomentovat tu tvou nádheru.
      Jinak k malůvkám, myslím, že to zvládne každý kdo má trpělivost a to ty rozhodně máš...
      dostala jsem na zákaldě dnešního kočičího polštářku dalšílahůdku, 8 kočiček plus kočičí maminu, už jsem začala a vypadá to myslím moc krásně, tak to zítradodělám, tam jedu podle fotek, to je hodně zajímavá záležitost.-))
      těším se na výsledek.-))
      dobrou noc moje milá
      papa ajka

      Vymazat
  5. I zwierzyniec, i smakowitości - ach pięknie Ajko :))))
    100 uśmiechów przesyłam :))))
    Sylwia:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sylwinko, dziękuję za odwiedziny! dobranoc powitać też -!.))

      Vymazat
  6. Andrejka, už mi to nedalo a musela som sa prihlásiť na tento blog, aby som mohla napísať komentár, lebo toto je naozajstná pecka, no proste náááádhera. Zlaté ručičky, nádherné výtvory a nádherné bývanie. Klobúk dolu a veliká pochvala, pá. Jana V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, tak to jsem moc ráda, že se vám u mě líbí.-)) moc si pochvalu vížím a děkuji moc moc!!!!
      jste moc hodná.
      dobrou noc přeji papa ajka

      Vymazat
  7. Milá Ajko, je až neskutečné, co všechno dokážete!!! Máte můj velký obdiv. Každý den něco nového, jeden Váš polštář by byl mým životním dílem... :o) Nádhera! Kochám se! Pa Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, strašně moc vám děkuji! ani nevíte jak moc mě to těší a hřeje u srdce, vážně!!!
      ráda dělám vždy něco nového a je pravda, že si mě hledají ženy, které mi nechávají volnou ruku pro tvoření, nevím jestli bych dokázala dělat stále to stejné, k pasu by mě nikdo nedostal.-))))
      Přeji klidnou dobrou noc papa a děkuju

      Vymazat
  8. ahoj Andry, krásně tvoříš, pá Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, ahojjj holka, moc děkuju za návštěvu a pochvalu! však tvé tvoření je nádhernéééé, jsi šikulka.
      papa ajka

      Vymazat