pátek 31. května 2013

Dobré odpoledne mé milé,

další malá ochutnávka křesla je tu, ještě došít podsedák a huráááá bude doma.-)) díky mamino, jsi skvělá!!! podsedák bude mít stejný pruh jako opěrka. 


pro srovnání.-)) nalezenec u popelnice.-))

pidi židlička od popelnic prošla také úpravou.-)


Dnes jsem plnila další přáníčko pro Martinku, která mě poprosila zda bych jí neušila polštářky do obýváku. Jak sama říká, ráda se zamýšlí nad slovy, které moudří lidé kdy řekli....
Tak tady jsou ...






Další přání bylo na kolíčkovník, ale budoucí majitelka chtěla něco nového, jiný popis či malůvku, tak jsem vymyslela tento motiv a myslím, že vypadá taky moc dobře. 





A poslední přání, b\lo spíše moje přání pro sebe.-)) Ložnice, která je v horním patře bude sloužit jako hostinský pokoj , který bude do námořnického stylu, tak jsem začala tvořit polštářky, jsou to polotovary, budou více zdobené , ale už ted vypadají  krásně, co říkáte? 






K polštářkům jsem sehnala i tričko v sekáči, to jsem tam nemohla nechat.-)) bude taky polštářek, přední díl použiji, zadní má dvě velké díry, ale i tak jsem nadšená.-))



Dostala jsem krásnou fotku spokojené zákaznice, tak se s vámi musím podělit. Tvoření je krásné, když udělá někomu radost a to mě žene stále kupředu. 


To je pro dnešní den vše, máme dnes s manželem 17tileté výročí od seznámení, tak nás čeká společná večeře i s Vikinkou. Nemůžeme se dočkat.-)




Přeji vám pohodový a klidný víkend a děkuji vám moc za návštěvu a milé komentáře. 
Ajka



11 komentářů:

  1. Andrejko přeji ti krásně strávený večer ♥ A nejen tobě,ale i manželovi a Vikince!!!!
    P.S.jako vždy ndáherné tvořeníčko!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko, moc ti děkuji, čas hrozně rychle letí, ale mám pocit, že ten náš vztah zraje jako víno.-)) které miluji...
      a děkuji za pochvalu tvoření, moc si toho vážím.
      Měj krásný víkend Ajka

      Vymazat
  2. Překrásné polštářky :-) Jsi moc šikovná :-)

    Všechno nejlepší k Vašemu výročí! 17 je krásné číslo :-D Přeji hodně lásky a štěstí do dalších společných let. Užijte si večer.

    Zdravím, Agata :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Andrejko,námořnické polštářky už teď vypadají moc krásně...jinak tobě i manželovi a Vikince přeji krásnou oslavu výročí a aby vám ta sedmička na konci přinesla štěstí...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ajko!!!!! Fotel jest ekstra!!!! Nie mogę wyjść z zachwytu :))) Bardzo mi się podoba. A Twoje "morskie opowieści" są wspaniałe!!! Bardzo lubię ten "marynarski" akcent w domu!!
    Pozdrawiam :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Blog je nádherný! Díky nejen za něj, ale i vaši práci, fotodokumentaci pro nás, inspirací nepřeberně... a především Váš um! Pěkné pozdravení!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné úplně vše, krásně si dnešní večer užijte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko,, moc moc vám děkuji! pochvala křesílka patří určitě mamince a bratrovi, já jen trhala předchozí potah , vytahovala hřebíčky, kterých bylo asi milion a pak jen malovala .-))
      večer byl moc příjemný !
      dobrou noc andy

      Vymazat
  7. Andrejko, křeslo se nádherné vyrýsovalo a je kouzelné. Musím říct, že i malinko závidím. Polštářky jsou nádherné však víš, že já polštáře můžu O:). Věřím, že večer byl příjemný, protože pokud je člověk stráví s milovanými vždy je to fajn. Měj se krásně a pá Lea

    OdpovědětVymazat
  8. Ajinko,
    to křeslo je přenádherné ..... chválím všechny, kdo na něm pracovali .... je to vážně "majstrštik" ... přeju ti i manželovi krásné výročí, hezky si ho užijte!!!! pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  9. Andrejko, vše je moc krásné, hlavně jak jste si poradila s křeslem je úžasné. Přeji Vám hodně štěstí Irys

    OdpovědětVymazat