sobota 13. dubna 2013

Zdravím všechny milé duše.
Dnes byl krásný den:-) sluníčko opět ukázalo, že hřát umí a tak jsem dělala jarní úklid.-) Tedy nejsem ženská co to nějak extra přehání, ale díky slunci jsem viděla, že přes okna nic nevidím .-)
Bylo třeba něco udělat i na zahradě , zatímco pan Božský a dcera odešli na plavání já na všechno měla dost času a klid...

 Miluji překvapení a dnes na mě čekalo hned dvakrát :-) po návratu mi manžel přinesl překrásnou kytici, která neskutečně krásně voní ... rád mi dělá radost a když donese kytičku,  uvědomím si, jak je krásné býti ženou.-))

A druhé překvapení na mě čekalo u mojí maminky. Nedávno jsem jí donesla dva kousky látky, na které jsem si nakreslila obrázky, věděla jsem že to využiji v pracovně na nezbytnosti , takže představa byla jasná, ale to by nebyla maminka, která mě vždycky něčím překvapí a toto je výsledek. Pracovna bude modro , přírodní a doplněná bílou , toto si myslím, že je to pravé co mi tam nebude chybět:-)  
a odvezla jsem si konečně první kousek z renovací domů, a to nohu od krejčovské panny.
Byla v hrozném stavu a ted je podle mých představ, jen se nemohu dokopat udělat vršek, tak jí oblékám do hadříků, než jí potáhnu.-)))





To je pro dnešek vše, děkuji vám za návštěvu a přeji  pohodový večer. Andy

10 komentářů:

  1. Andrejko tak to máme obě moc milované polovičky :-) Krásné tvořeníčko a ta noha krejčovské panny je boží!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko, je to opravdu úžasné, když máme takové miláčky vid?.-)
      ta noha je neskutečná, nedávno jsem sehnala vršek a jen toužila po spodku, ale nic jsem pro to nedělala, jen toužila.-))
      k mamince do krámku přišla paní a nabídla, že má na půdě nohu a jestli by se nám nehodila.-)) úžasné, jak si takové poklady najdou cestu k lidem, kteří po nich touží.
      Měj krásný večer a ještě jednou vše nejlepší!!!! papa ajka

      Vymazat
  2. Andrejka pracovnňa bude úžasne doplnená Tvojimi výtvormi a predchádzajúci príspevok o je úžasná kombinácia farieb a samozrejme k tonu Tvoje šikovné ručičky. Nádhera. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, na tu pracovnu se hrozně moc těším.-)) stejně jako na druhou ložnici.-)) nebo spíše hostinský pokoj. Ted ještě jak vysvitlo sluníčko a je teplo, chtěla bych na to dělat celé dny, jen mám ještě práci tak se těším až to vše dodělám a pustím se do toho naplno.
      určitě budu postupně odhalovat kousek po kousku.-)))
      měj se krásněěě a užívej den papa ajka

      Vymazat
  3. Renovace je báječná věc :) moc mě zaujal sekretář-(psací stůl) co máte v obývacím pokoji:) Bílá je barva nevinnosti, a slonovinová <3 ji lehce podbarvuje :)) palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. renovace miluju , kamkoli přijdu , hned se ptám.-)) nemáte půdu?? a nějaké staré kousky??.-)) to už je trochu na diagnozu .-)))
      moc moc děkuji za návštěvu a těším se na další papa

      Vymazat
  4. Andrejko,
    kytička je nádherná .... tvůj "pan Božský je vážně božský" ...... krejčovská panna s novou nohou vypadá skvěle ....a košíčky od maminky ???? Modrý sen ...... Měj se krásně, pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, je to tak, můj chlab by zasloužil pozlatit... on vážně ví , čím dělat ženě radost ....
      krejčovská panna je zatím v mé hlavě , už se moc těším až jí dodělám vršek ....
      moc ti děkujiza návštěvu papa Ajka

      Vymazat
  5. Ahoj Andrejko,
    tvoje ložnice je nádherná..mám moc rada tyto barvy.Tvůj muž je opravdu pozorný a kytička je překrásná.už se těším na finální fotky tvé pracovny.
    Přeji ti krásný slunečný den.Páá..Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzí no ahojjjj! jééé to je milé překvapení, každý den koukám zda už nemáš blog.-))) na MMB už nechodím a tak ani nevím co tvoříš....ale ty jednou ten blog budeš mít vid,.-))
      pracovna a hostinský pokoj se pomaličku začínají dotvářet, jen bych potřebovala pár rukou navíc... .-)) ale všechno má svůj čas....
      děkuji ti za návštěvu a zase někdy papa

      Vymazat