úterý 2. dubna 2013



Krásné úterní ráno vám všem, sluníčko pere jako o život , už má opravdu tu pravou jarní sílu , prádlo jsem hodila na šnůru, uvařila si kafe a na chvilku se zastavím právě tady, kde mi je  moc dobře.
Tvořila jsem opět na přání pro jednu moc příjemnou osůbku, která mi je už  dva roky věrnou přítelkyní . Přání bylo moc hezky vyřčeno, Andrej chci něco co mi tě vždy připomene:-) Nebyl to těžký úkol, protože mi bylo hned jasné čím udělám radost .Určitě nesmí chybět tašky , nějaká vajíčka na příští rok a polštářky, které tak moc miluju.






režná, ručně obšitá hnědou bavlnkou 





A druhé přání bylo pro neskutečně milou osůbku, která má doma mazlíčky a při objednávce jí nešlo ani tak o svoje pohodlí jako o pohodlí  kočiček. Podsedáčky jsou dost vysoké, měkoučké, pratelné , tak aby splnili přání majitelky.

Myslím, že vše udělá radost :-) a poslední fotka je hodování mého muže a našich přátel :-))
Přeji vám nádherný den děvčátka  a děkuji za nakouknutí .
Andy
¨můj muž je v té žluté čepici.-)) 

11 komentářů:

  1. Andrejko, krásné tvoření! Tašky jsou super a ty podsedáky úžasné! Sluníčko závidím. U nás je pod mrakem a 20 čísel sněhu...ale třeba se taky dočkáme...Měj krásný den! Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko, moc ti děkuji, tašky to je i moje velká láska, jako doplněk jsou opravdu skvěléa maximálně praktické.-))
      jinak tady je dnes opravdu nádherně... konečně.-)) určitě se dočkáme už brzičko všichni! úsměv a krásný den Adrianko papa

      Vymazat
  2. Ahoj Andrejka, skvelý darček, páči sa mi takýto odkladač na štipce, len mi nejde di hlavy ako to drží tvar. Posledná fotka to je super štvorka, a že chlapi nemajú vkus, perfektný outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, ahojky kolíčkovník na ten nedám dopustit a uvnitř je omyvatelná vložka, prodává se v metráži, dělají se taky venkovní ubrusy z toho... volím materiál přírodní len, pevný, takže kolíčkovník krásně drží.
      a kluci jako každý rok nezklamali.-)) tentokrát šly za vajíčka .-))) moc děkuji za nahlédnutí papa a krásný den

      Vymazat
  3. Ahoj Andí, to jsem ráda, že jsi v pořádku, už jsem se o tebe bála, taková pauza! Prosím tě, to by mě zajímalo, odkud k vám to sluníčko zbloudilo, kam mé oko dohlédne, je totálně pod mrakem:-)))Polštářky, taštičky a vajíčka jsou opět dokonalýýý!!!!! Přeju ti krásnej den;-)
    (a propó, nepřišel ti balíček??)
    papáá Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko ahojkyyyy, kočko moje veliká, měla jsem fakt velkouuu pauzičku.-)))ale udělalo mi to moc dobře! prosímtě, chtěla jsem ti psát....balíček došel pochopitelně ! ty blázneeeeee, to je neskutečná nádhera, chci to nafotit a vložit.... protože je to opravdu neskutečně krásný a ještě i ty barvičkyyyy.... nádhera, udělala si mi velikou radost....slza mi ukápla... děkuju ti za všechno Kačenko...
      a za nahlédnutí taky a pochvalu taktéž. měj krásný den papa Ajka

      Vymazat
    2. barvičky holka zlatá, byly tobě na míru, tedy aspoň doufám, bylo to vše dělané opravdu přímo pro tebe, bála jsem se, že mi to dojde zpátky:-)))
      Pauzičku bych si měla dát taky, jen to dokázat, uf, jsem závislá..:-( Budu si muset vzít z tebe příklad :-))))

      Vymazat
  4. Andrejka co dodat. To co vyjde spod Tvojich ruk je nadhera. Zhotovene vecicky urcite urobili velku radost. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné tvořeníčko Andrejko-sluníčko upřímně závidím u nás ani ťuk..Krásný den!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné tvoření které určitě potěšilo! Nejvíc mě dostal polštář s vážkou a režná ručně obšitá taška :-)
    Přeji krásné sluneční dny

    OdpovědětVymazat
  7. Andrejko...moc tě zdravím a chválím tvé krásné tvoření.Jana

    OdpovědětVymazat