sobota 20. dubna 2013

Krásné sobotní odpoledne mé virtuální přítelkyně.
Venku se udělalo chladno a tak jsem mohla opět fungovat jako pradlenka, švadlenka a hospodinka v jedné osobě. Když je venku hezky,  využívám toho a makám na zahradě a nebo relaxuji v houpacím křesle.-))




Dnes mám den pro sebe , dcera je u babičky a manžel má turnaj , ideální stav .-)) Mám před sebou ted ve 4 hodiny ještě kus práce, ale kuchynka už je konečně obyvatelná .-)) 
Stačila jsem ještě udělat jeden polštářek, kterým obdaruji jednu moc milou dušičku dnes večer, není nad to, když člověk vytvoří něco ze sebe a tím udělá podle mého velkou radost. 
Dnešní příspěvek bude tedy nazvaný, střípky z mé kuchyně .-)











je půl sedmé a já mám konečně padla.-)) jdu dneska na pivko, myslím, že si ho zasloužím.-)







Přeji všem krásný a pohodou naplněný den a zase někdy páá Andy. 


6 komentářů:

  1. Moc pekna kuchynka,libi se me utulnost a pritom nepreplacanost.
    A i kdyz ja mam bilou s patinou,tak vanilkova nebo li kremova je take krasna.Kyticky jsou uzasne zrovinka dnes jsem si stejnou barvicku take zakoupila.
    Libi se me okno s roletkou na predposledni fotecce.
    Preji krasny vikend Andrej.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Andrejko.Jsem tak ráda,že jsem našla Váš blog.Mám od Vás výrobky a dobře mi složí a jsou moc krásné.Budu se chodit těšit a inspirovat.Můžu se zeptat,dají se sehnat ty předlohy na polštářky? a malujete všechno ručně? Je to opravdu veliká krása.Mějte krásnou sobotu.Věra.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Andrejko.Jsem tak ráda,že jsem našla Váš blog.Mám od Vás výrobky a dobře mi složí a jsou moc krásné.Budu se chodit těšit a inspirovat.Můžu se zeptat,dají se sehnat ty předlohy na polštářky? a malujete všechno ručně? Je to opravdu veliká krása.Mějte krásnou sobotu.Věra.

    OdpovědětVymazat
  4. Andrejko, zasloužíš a nejméně dvě :o):o):o) kuchyňka se blýská čistotou!!!!! Moc krásné fotečky .... hezkysi to večer užij !!!!!! Pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko máte to doma moc krásné a tak to má být čisťounko,poklizeno a krása a pak zasloužený odpočinek:-)Tak krásný večer!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. moc příjemný interiér, je vidět na každém rohu kreativní duch paní domu. Tleskám. Věrka

    OdpovědětVymazat