úterý 12. března 2013

                                                                      Úlovky z ulice:-) 
  
Dnešní den byl plodný:-)) jak jsem se již zmínila v minulém příspěvku o svozech, povedlo se mi dnes ulovit tyto dvě pro mě naprosto dokonalé misky . Jedna je plechová, druhá keramická. 
Plechová mě naprosto nadchla,protože celý vnitřek má oprejskaný. Ta černá zatím nemá své využití, ale cítila jsem, že jí v tom starém kufru nemohu nechat, o něm příště, je nádhernýýýý:-)) ale suší se na půdě.
Takže po tom co jsem si dala hodinku hledáním pokladů , hodinku vytahováním hřebíčků ze starého ušáku , bylo jich tam asi milion a další milion na mě ještě čeká:-)) sedla jsem, pomalovala pár kousků na přání, došila staré resty , udělala pár velikonočních vajíček na přání, tak ted si jdu dát kafe a chvilku se jdu podívat co je nového u vás.  Ten čas miluju, mám klid...manžel  má trénink , Viki chrní a já mám čas jen pro tento okamžik...To je blaho.-))
Holky  děkuju za návštěvu....a zase někdy páááá

černá miska ve tvaru listu 

stříbrná miska , ty nožky jsou nádherný:-) 
podsedáčky a polštář na přání 

ještě bok:-)

pánská zástěra , tentokrát v češtině  i v angličtině, také na přání 


Sněhově bílá košilka ze sekáče , taky krásný úlovek , že? 

detail


polštářek také na přání 


6 komentářů:

  1. Krásné ráno,Andrejko,to jsou ale krásný poklady, i tvoření...jen ty bílé šaty (halenka) je taky úlovek,že jo nebo to šije maminka ? to je totiž láska na první pohled....měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárinko, ahojky moc ti děkujuuu, halenka je sekáčový úlovek, jen jsem to tam zapomněla písnout.-)) Stála mě 30 korun .-)) a je po vyprání naprosto dokonalá, jen mi je velkááááá.-))
      Jinak mamina před x lety byla krejčová taky, pak se rozhodla pro bytový textil a ten jí zůstal už pomalu 20 let.-)) Ale do dnes opravuje gatě, košile, šije bundy.... takový Ferda Mravenec.-)
      papa Ajka užij den

      Vymazat
  2. Andrejka to je krásne tvorenie a ten vankúš s motýľom je nádherný. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, moc moc ti děkujuuu, ten polštářek je pro mě velká srdcovka, ta předloha mě dostala .... Měj krásný den Ajka

      Vymazat
  3. Andí, nádherný fotečky a ten poslední polštářek, to je opravdu sen....
    Krásnej den ti přeju Katka

    OdpovědětVymazat
  4. Andí, nádherný fotečky a ten poslední polštářek, to je opravdu sen....
    Krásnej den ti přeju Katka

    OdpovědětVymazat